hétfő, április 25, 2016

minden csodálatosan alakul

a szerelmi életemben. :) keveset tudunk Mimmel találkozni, de azok tartalmasak. a múlt hétvégén körömpörköltet főztünk. két adagot... ugyanis az elsőt odaégettük sajnos, mert bealudtunk.
a másodikat viszont már nem rontottuk el, bár mire készen lett, már alig bírtunk enni belőle.

volt, hogy egész éjjel nem aludtunk a múlt héten, mert filmes játékot játszottunk. bedobáltuk híres színészek neveit, és 5-10 filmet kellett tőlük mondani. ahol nem jutottunk el a 10-ig, ott megnéztük a wikipédián, és csapkodtuk a homlokunkat, hogy "fúúúúúú, tééééééényleeg!" :D

most hétvégén vasárnap hajnalban került elő. sajnos kijött valami rontás az arcán, ami fájt is neki, meg nem is nézett ki valami jól, emiatt nem akart a szemem elé kerülni. meg hát a munka is lefoglalta. de most már nem vészes a duzzanat, bár még mindig fáj neki, és nem engedi, hogy hozzá nyúljak, segítsek.
most én főztem, tegnap, bolognait. ketten főztük, de ő igazából csak nézte, lélekben támogatott, meg a fűszerezésben segített.
nagyon-nagyon jól sikerült, háromszor is evett belőle, és szénné dicsérte! :) nekem is ízlett, bevallom hősiesen, pedig régen főztem már ilyet. csomagoltam Mimnek egy jó nagy dobozzal, hogy legyen mit vacsoráznia ma, meg még a múlt heti körömpörköltből is elraktam egy dobozzal, azt is most adtam oda neki, hogy egye meg.

beszéltünk az összeköltözési céldátumról... én már akár holnap benne lennék, ő viszont szeretné, ha a munkája kicsit rendeződne, és ezzel együtt az élete, a kedve is. nem akar addig összecuccolni velem, mert - így fogalmazott - "nem akarom elbaszni"... és ez azért nekem sokat jelent. mert ugye ez a kapcsolatunkra vonatkozik. pedig mondtam neki, hogy én képes vagyok alkalmazkodni hozzá, és akkor is szeretem, ha nyűgös, fáradt, hisztis, netán beszólogatós passzban van éppen, de megértettem azt is, hogy ő meg nem akarja, hogy emiatt bármi is elromoljon. úgyhogy szerintem nyár vége, vagy szeptember lesz az, amikor hozzám költözik.

addig türelmes leszek, nem basztatom ezzel, és amit csak tudok, segítek neki. meghallgatom, ha baja van, főzök neki, etetem, hogy legalább egyen rendszeresen, mert sajnos ezt is eléggé elhanyagolta mostanában.

olyan kis cukika egyébként, tegnap is nagyon romantikus hangulatban volt... Demjén számát nyomatta, könnybe lábadt szemmel... hát megzabáltam. :)

este könnyed programot kerestünk a tévében, a Comedy Clubon Hadházi önálló estje annyira nem jött be, viszont az M4-en, a Mennyei Bajnokságról szóló Góóól! c. műsor nagyon bejött. könnyesre röhögtük magunkat. a térdemet csapkodtam. nagyon jó a dumánk, mindkettőnknek, szóval egymást szórakoztattuk. bár a Mennyei Bajnokság is inkább sírva röhögős, mint nem. :)

új melóm még nincs, de dolgozom rajta. igazából elvagyok jelen pillanatban. legalább a terror megszűnt. ami nekem most fontos, hogy Mim van nekem, és minden csodálatos. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése