hétfő, október 24, 2016

10 hosszú hónap

után megtört a jég tegnap este, és végre volt orgazmusom MIM-mel. :) 

ez egyrészt azt is jelenti, hogy még mindig együtt vagyunk (pénteken voltunk 10 hónaposak), másrészt azt, hogy szeretjük egymást, és nem adjuk fel, bármilyen nehézséget gördít is elénk az élet.

azt tudtam nagyon jól, már az elején, hogy nem leszek egyszerű eset, hogy meg kell dolgoznom az orgazmusomért. sajnos, nem vitte előre a dolgok menetét az, hogy nagyon kevés alkalommal szexelünk. az elmúlt 10 hónapban 43 alkalommal sikerült összesöndörödnünk, januárban 7-szer (friss volt a kapcsolat, és MIM-et sem terhelte a munkája), júniusban viszont csak 2-szer volt erre lehetőségünk (EB volt, Marseillesben volt, utána ki volt borulva stb.). a havi átlag 3,9, az elmúlt 1 évre vetítve, a heti átlag 0,9... hát nem valami egetrengető. :(

DE a lényeg, hogy eljutottunk tegnap este oda, ahova már nagyon szerettünk volna mindketten eljutni, az elejétől kezdve. :) egy hatalmas gát szakadt át nálam, és MIM is megkönnyebbült, nagy teher esett le róla. igazából már csak ez az egy dolog hiányzott az életünkből, hogy ez is tökéletesen működjön. és hála mindkettőnk kitartásának, meglett az eredmény, most már én sem hiszem azt, hogy egy pornófüggő (mert arra persze el tudok menni 2 perc alatt) fapina vagyok, aki képtelen már bárkiben is bízni, és bárkinek is megnyílni úgy, hogy odaadja és elengedi magát teljesen. féltem, hogy soha többé nem leszek rá képes. és nem MIM hibája lesz, hanem az enyém. ő mindent megtett. najó, tegnap valami újat vetett be, és ezzel engem is meglepett. mármint azzal, hogy ez az új dolog ilyen hatással van rám. de el kell mondanom, hogy egyébként is tehetséges, és hihetetlenül türelmes és kitartó. ez azért jó alap volt arra nézve, hogy egyszer csak össze fog jönni ez az orgazmus. :) mindketten ezen dolgoztunk, és meglett végre az eredménye. :)

féltem, hogy majd feladja, idő előtt. hogy elkedvetlenedik, hogy nem lesz motivált többé a dologban. hogy úgy érzi, nem passzolunk szexuálisan, és akkor dobni kell az egész kapcsolatot. utóbbira egyébként én is gondoltam. hogy úgy nem passzolunk. de ez baromság, mert ha megcsókol, minden hajam szála égnek áll, teljesen elalélok. szóval hat rám a pasi, ez nem kérdés. csak még nem voltunk összecsiszolódva. :)

az élet többi területén is csiszolódunk, kezdem egyre jobban megismerni, megérteni, és persze elfogadni mindent, ami Ő. nagyon boldog vagyok egyébként, hogy engem szeret. soha nem szeretett még így senki, mint Ő. és én sem szerettem még soha senkit így, mint Őt. 

tulajdonképpen 3 hónapja együtt élünk igazából. :) én élek ott nála, és heti kétszer haza szaladok megetetni a macskát, meg plusz ruháért, de ennyi. az elmúlt 3 hónapban összesen kb. 7-szer aludtam otthon, egyedül. a többi esetben vagy MIM-nél voltam, vagy ő volt nálam. de inkább én megyek hozzá. most is egész hétvégén nála voltam, és munka után is oda szaladok.
mert egyszerűen nagyon jó együtt lenni. ha hisztis, nyűgös, akkor is jó. kicsit ilyenkor elviselhetetlenebb, de annyira szeretem, hogy fel sem tűnik. és hát én sem vagyok tökéletes. :/

rengeteget főzünk együtt, bár az utóbbi időben inkább már én főzök, de ez is nagyon klassz, mert kikapcsol, kreatív lehetek, alkothatok, és általában a végeredmény jó, vagyis jól be is lehet kajálni belőle. MIM amúgy is hálás közönség. :) egyforma az ízlésünk a kajában is természetesen. 

voltunk szeptemberben romantikus hétvégén Pécsett. ott is volt némi súrlódás, de alapvetően nagyon jól sikerült, nagyon boldogok voltunk ott mindketten, és még mai napig emlegetünk sztorikat, amik ott estek meg velünk. 

november 18-án Egerbe utazunk, ott leszünk 4 napig. ott ünnepeljük a 11. hónapot is. :) ez a város a fő közös pont az életünkben, hiszen mindketten odajártunk főiskolára, ráadásul egy időben. :) 

a hétköznapok meg változatosak, hol jobbak, hol rosszabbak. én augusztus elején megszabadultam attól a melóhelytől, ahol MIM-mel anno találkoztunk. semmi másért nem is vagyok hálás annak a cégnek, csak ezért a találkozásért. semmi többet nem adtak nekem, de szerencsére vége is az egésznek. kicsit távolinak tűnik, már 3 hónapja nem dolgozom ott, olyan, mintha csak egy rossz álom lett volna az egész. szeptember elseje óta végre újra egy komoly cégnél dolgozom, egy biztosítónál, amelyről pont a Fradi Arénáját nevezték el... :) szóval jó helyen vagyok, multinál, nyugdíjas állásom van. :) innen el lehet menni szülni is, és ha ez a cég becsődöl, akkor már államcsőd van. szóval nem aggódok. :)

MIM-nek viszont közel sincs ilyen jó dolga, mert még mindig a közigazgatásban tolja, szar pénzért, kurva sok ideggel. úgyhogy ezen sürgősen változtatni kell, mert ráadásul az a mondás, hogy csak akkor költözik hozzám, ha legalább annyit fog keresni, mint én. úgyhogy ez most a legégetőbb feladat, amit meg kell oldanunk. :) létezik az az összeg, amiért az ember szét idegeskedi, meg túlórázza magát, de amit itt most keres, az nem az, cserébe álmatlanul forgolódik napokig, meg még egy gyomorfekélyt is összerántott magának. úgyhogy van baj. :(

a szüleimmel, Tesómmal, barátaimmal továbbra sem találkozott még, én már húsvétkor be lettem mutatva a szülőknek 5 percben, az öccsével is azóta egyre többször találkoztam már, illetve a legjobb barátjával is. szépen lassan alakul minden, nem siettetek semmit, nem erőltetek semmit. 

ez az együttélés is olyan gördülékenyen, simán alakult ki. az elején még meg-megkérdeztem, hogy jöjjek-e, jöhetek-e. most már ő kérdezi, könyörögve, hogy ugye jövök? mert nélkülem már aludni sem tud, csak fetreng az ágyban, és nem tud aludni, mert egyedül szar. 
nagyon ragaszkodik hozzám, mert nagyon jól érzi magát velem. rengeteget beszélgetünk, a kapcsolatunkról is, egymásról is, és ezek nagyon jó dolgok. mindent megbeszélünk, és őszintén tesszük. ez is fontos. sokat tanulok magamról, és a kapcsolatokról úgy általában, hogy egyáltalán milyen egy jó párkapcsolat, hogyan kell ezt működtetni.

valójában nekem ő a második leghosszabb párkapcsolatom most már, az exférjem után. Kereskedővel is volt 1 év kb., de igazából inkább csak 10 hónap. az mondjuk igaz, hogy abból 8-at együtt éltünk. és MIM-nek is én vagyok a második leghosszabb kapcsolata, az előző versenyző szintén 7 évig tartott neki, mint nekem az exférjjel. ez is milyen különös egybeesés. :)
mondjuk, ők nem voltak összeházasodva, de a kezét megkérte a lánynak, csak végül az lelépett MIM egyik legjobb barátjával, aki most már nem barátja, de a csajnak azóta már gyereke is született attól a pasitól. én csak hálás vagyok neki, nekik, mert ha MIM nem független, akkor nekem soha nem lesz esélyem, hogy közelebbről megismerhessem. akkor talán soha nem is találkozunk, mert nem köt ki azon a munkahelyen, ahol aztán én is. 

olyan durva csillagállás volt az egész találkozásunk, hogy azt elképzelni nem lehet. és olyan szinten benne vagyunk egymás fejében, gondolataiban, hogy például péntek este is akkora flash volt, hogy kimondta, amit én előtte gondoltam, és le is írtam papírra. mindkettőnket kirázott a hideg, és csak pislogtunk, hogy milyen őrületes kapcsolat van közöttünk. 

most nézem, hogy május óta nem írtam... hát azóta elég sok minden történt. :) a legfontosabbak:
- bajnok lett a Fradi, aztán kihullott a BL-ből, mint a szar :(
- az EB-n a magyar válogatott csodálatos eredményt ért el
- MIM Marseillesben tekintette meg az Izlandok elleni meccset. a barátaival ment, kocsival, de utólag azt mondta, bárcsak nőkkel ment volna inkább, mert ilyen hisztis bagázst még az életben nem látott. annyira ki volt borulva az utazás után, hogy teljesen befordult, 1 hétig még velem sem beszélt.
- július közepén volt MIM születésnapja, amire nagyon készültem már május elejétől, és csudijó ajándékokkal leptem meg. teljesen el volt olvadva tőle, alig tért magához. :)
- nyáron Viki barátnőmmel voltam néhányszor bulizni, 2 Halott Pénz koncerten (május és szeptember) a Budapest Parkban, meg az EFOTT-on a Rudimental miatt (meg ha már ott voltunk, akkor egy Wellhello is belefért), meg a Campuson is eltöltöttünk 2 napot, ott Jess Glynne, a Clean Bandit és Yves-V volt a főszereplő számunkra. :) de azért egy Halott Pénz konceretet ott is lenyomtunk. :) 
- július vége óta tulajdonképpen MIM-nél élek
- augusztus elsején felmondtam az előző melóban, 30 napos felmondási idővel, de szerencsére 4-én felmentettek a munkavégzés alól, vagyis a szeptember elsejei kezdésig lett majdnem egy hónap szabim, fizetve :)
- augusztusban betöltöttem a 40-et... MIM-mel töltöttem az egész napot, mind a 24 órát. nem mondom, hogy nem viselt meg a dolog, de túl lehetett élni. MIM-től egy doboz csokit kaptam ajándékba, de elmondtam neki, és ezt hiszem és vallom továbbra is, hogy nekem Ő a legcsodálatosabb ajándék a 40. születésnapomra, és nem is kell más, és ne is törje ezen magát, csak maradjon olyan cukorfalat, mint eddig volt. :)
ami egyébként a szülinapomon megviselt, hogy kb. 8 ember tudta fejből, facebookos segítség nélkül, hogy mikor van a születésnapom, vagyis ennyien köszöntöttek fel aznap, vagy legkésőbb másnap. ez azért sokat elmond. ja, merthogy direkt levettem a szülinapom a fb-ról, hogy ne lássa senki. kíváncsi voltam, hogy ki tudja fejből, vagy kinek van valahova felírva. hát nem sokaknak. na, azóta én se köszöntgetek mindenkit nyakra-faszra. csak azt, aki engem se felejtett el, vagy annyira fontos számomra, hogy nem érdekel az előzmény.
- idén augusztusban nem voltam Ozorán... 2008 óta az első nyaram Ozora nélkül. és annyira, de annyira nem bántam, és nem hiányzott egy percig sem. sőt, már szinte idegesített (és nem irigységből), amiket megosztottak a buli alatt. nem érdekelt egyáltalán. ráadásul most még több ember tapasztalta azt, amitől én már tavaly kiborultam, hogy mekkora a tömeg, és mennyire elviselhetetlen az egész. nem vágyom vissza. maximum egy hétvégére, és csak ingyen/nagyon kedvezményesen.
- szeptember elsején megvolt az első igazi közös programunk kettesben MIM-mel, ugyanis kapott a szülinapjára jegyet a RHCP koncertjére, meg nyilván magamnak is vettem, és ott voltunk. kicsit nehezen indult az is, de végül nagyon jó lett az egész. amikor az Under the Bridge számot játszották, és MIM hátulról ölelt éppen át, eleredt a könnyem. arra gondoltam, hogy annak idején, mikor először hallottam ezt a számot, mennyire szerettem, és talán soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd eljutok RHCP koncertre, ráadásul nagyon utaznom se kell, mert idejönnek helybe, szóval eljutok, a saját pénzemből ki tudom fizetni a jegy árát, és még ráadásul az a Férfi van velem, akit az életemnél is jobban szeretek. hát ezen bőgtem egy sort, de persze örömkönnyek voltak ezek, meg kicsit elrévedeztem. :)
- szeptember 9-11. voltunk Pécsen. MIS szerencsére nem volt otthon, úgyhogy vele nem kellett bandázni, MIM amúgy is halálosan féltékeny rá. rengeteg sztori volt velünk, MIM nagyon jól érezte magát Pécsen (én Pécsen mindig jól vagyok, nekem nem volt újdonság, de neki igen, és bejött a város, ráadásul csodálatosan szép időnk volt végig), és tényleg boldogok voltunk.
vasárnap este értünk haza, hétfőn nem bírtunk bemenni dolgozni, úgyhogy bekummantottam én is egy napot, meg ő is, hogy még pihizhessünk otthon. :)
- október 23. első orgazmusom MIM-mel :) úristen... ahogy átszakadt az a bizonyos gát... nem is tudom mikor élveztem ekkorát utoljára... persze felszakadt belőlem egyből a nevetés, aztán meg el is pityeregtem magam, mert éreztem a súlyát a dolognak, hogy végre megtörtént, és hogy ez mindkettőnknek micsoda előrelépés.

na, hát kábé ilyenek voltak az elmúlt időszakban. :) lehet belőle szemezgetni. :)

boldog vagyok, az életem csodálatos, mindenem megvan, végre olyan Férfi van mellettem, aki mellett nő lehetek, sőt, nagyon-nagy igénye van arra, hogy Nő legyek mellette, mert neki csaj kell. :) van még mit fejlődnöm ezen a téren, de igyekszem. :) 

ami még fontos infó, hogy hízok. :( MIM szerint végre normális seggem van, szóval ő nem csinál ebből problémát. én viszont nemcsak azt érzem, hogy nőtt a seggem, meg a melleim is dagadnak, hanem a hasam is nagy. na, az már eléggé zavar. alig tudok mit felvenni. :( ezen legkésőbb tavasszal szeretnék változtatni. 60 kg-ra vissza kell mennem legkésőbb márciusig, szerintem most egyébként 75 kg lehetek... nincs mérlegem, elromlott, úgyhogy kb. augusztus óta nincs semmi kontroll ezzel kapcsolatban, ami nagyon nem jó. :(

de nem panaszkodom, el tudom magam így is fogadni, MIM szintén elfogad, sőt, így szeret, de azért hosszú távon változtatni szükséges.

gondolom, most jól meglepődik mindenki, hogy itt egy hatalmas poszt, de hát tegnap olyan dolog történt, amit muszáj volt megosztanom a kedves Olvasókkal. :) ezt ugye megértitek. :) és ha már a tegnap estét megosztottam, akkor pótoltam kicsit az elmúlt havi elmaradásokból is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése