szerda, szeptember 28, 2011

most jutok oda

hogy végre írhassak, mert egyszerűen eddig nem volt lehetőségem rá.

remek napok állnak mögöttem, bár a tegnap estét újracsinálnám, ha lehetne. :) 
de kezdem ott, hogy pénteken munka után elkocogtam Vikiékhez. jó kis esténk volt, ettünk-ittunk, jól mulattunk, dumiztunk, ahogy kell. sajnos benéztem az éjszakai indulási időpontját, így fél órát vártam a megállóban éjszaka, de nem volt gáz, mert Viki adott csinicipőt, meg csinipulcsit, ráadásul örökbe, úgyhogy nem fagytam egészen szét. :) a cipővel pedig megoldotta az őszi cipőkérdésemet, ezért különösen hálás vagyok. most már persze feszt abban járok. :) a pulcsi meg jó lesz őszire/télire. :)

az éjszakain rászívódtam a Face FM-re, mert a Dokkból ment a közvetítés. jó volt a zene, de állandóan belepofáztak. még a sztárelőadó közben is (Chris Lake), ami pláne fájt. mondjuk attól még hatalmas zenét csapatott a fickó! :) hajnali 2-től 4-ig még azt hallgattam otthon. közben előkészültem a szombati csajoskodáshoz, illetve a menühöz konkrétan, ami rakott krumpli volt. főztem éjszaka a krumplit, meg a tojásokat, hogy azzal már ne kelljen pöcsölni. 

míg én zenét hallgattam és főzőcskéztem, közben jött egy Hétfői e-mail, aminek nagyon megörültem. az írásait mutatta meg nekem, amiket azonnal el is olvastam, és nagyon tetszettek! csak azért nem linkelem be ide, mert még nem kaptam rá engedélyt, pedig szívem szerint terjeszteném! :)) irigylésre-méltóan jól ír, és bár eddig is nagyon kedveltem, most hatalmasat nőtt a szememben (nem azért, mert ír, hanem ahogy és amiről ír. kicsit megnyílt előttem a lelke ezekkel a sorokkal, úgy érzem, beleláttam a mélyebb bugyrokba, és tetszik amit látok, és még jobban szeretném megismerni, ha hagyná magát...). jó lett volna akkor, abban a pillanatban együtt lenni vele, vagy legalább beszélni telefonon, mert annyi mindent szerettem volna neki mondani, de nem akartam zavarni. adtam egy kósza jelet fb-on, hogy "dumálhatnékom van", de vagy nem látta, vagy nem fogta az adást, hogy ez neki szól. amúgy tényleg dumálhatnékom volt, fostam otthon a szót, magamnak, meg a Kiccicának. végül hajnali 4 után botorkáltam be az ágyba.

a szombatom persze korán kezdődött, elvileg 6-kor akartam kelni, de mivel a múlt héten elbaszódott a telefonom (konkrétan nem ébresztett, nem csörgött, nem lehetett rajta zenét hallgatni), így 8-kor magamtól ébredtem fel. szinte nulla alvás után. gondolkodtam, hogy hagyom a fenébe a Feldmár előadást, de egyrészt már kifizettem a pénzt, másrészt meg nem lehetek ennyire puding, hogy ezt nem bírom ki, így hát beálltam a zuhany alá, közben nyomattam a Dawntempot jó hangosan, és szinte fel is ébredtem.

a Feldmár előadás fantasztikus volt!!! mondott egy csomó mindent, meg végeztünk gyakorlatokat is, a lényeg, meg amire emlékszem, röviden:
- önismeret, mint olyan, nincs
- önmagunkat bizonyos helyzetekben, játékokban tudjuk a leginkább megismerni, illetve irányított gyakorlatok során, melyekből kiderül, hogy adott szitukban hogy viselkednénk. ha játéknak fogjuk fel, akkor menni fog. 
- ha valami nem tesz boldoggá, akkor lépni kell. nem gondolkodni, hanem cselekedni. mármint nem azon kell gondolkodni, hogy az új szitu, amibe lépek, jó lesz-e nekem, vagy sem, hanem meg kell lépni és kész. az élet rövid, nem szabad olyanokra pazarolni az időt, ami nem tesz boldoggá. legyen az munka, párkapcsolat, bármi.
- párkapcsolatban meg kell tanítani a párunkat arra, hogyan szeressen minket. és neki meg arra kell megtanítania minket, hogy neki hogyan jó, ha szeretik. mert ezt senki nem tudja magától. ha működik a tanító-tanuló viszony, akkor az nagyon jó.
- figyelni kell az álmainkra, és merjük kivesézni, átgondolni, hogy mit üzenhetnek nekünk, merjük látni az összefüggéseket, mert az álmokban a tudatalatti mozgolódik, aminek ismerete, felszínre hozatala nagyon fontos 

fú, most ezek jutnak az eszembe, pedig biztos több minden volt. de a lényeg, hogy nagyon sok energiát kaptam, és klassz volt az egész. délben lett vége, utána rongyoltam a boltba még tejfölért, meg kolbászért a kajába, aztán meg haza, mert Gabi már érkezett is hozzám. az első delikvens, akit Banyus fotózni készült. viszont Banya nagyon beteg lett, így csak Gabival foglalkoztunk, Lillára már nem jutott idő, mert Banya hazament pihenni, nagyon nem érezte jól magát. :( 
a csajok még maradtak, Lilla este fél10 körül ment haza. jókat dumáltunk, röhögcséltünk. :) Lilla fotózását áttettük most szombatra, bár ahogy elnézem, Banya még nem lesz rendben addigra. :( rohadt vírus, vagy nemtommi, de Viki is elkapta sajnos. :(

vasárnap egész nap punnyadtam, illetve egy népszavazással megszakítottam azért a punnyadást. sajnos, nem lett eredményes, köszönhető a budai úriköcsögök majomkodásának (értsd. LMP ellenkampány), ettől komolyan fel vagyok háborodva, és tervezem, hogy egy nagyobb lélegzetű írásban küldök el mindenkit a büdös picsába, akinek ehhez köze volt. persze diszkréten, mert szeretném, ha széles publicitást kapna.

a péntek éjszakához még hozzátartozik, hogy találtam akkor a postaládámban egy cetlit, mely szerint valaki a mi házunkban szeretne lakni, és pont egy akkora lakást keres, mint az enyém. ez egy égi jel, nemde bár? :) tegnap beszéltem is a pasival, akinek a száma rajta volt, egy ingatlanos, de valami ügyfele keres nagyon lakást, és már csúszott le olyanról, ami tetszett neki, mert közben eladták az orra elől, na a lényeg, hogy holnap feljön a pasi, megnézi a lakást, aztán meglátjuk. kurvajó lenne, ha sikerülne jó áron eladni (szar pénzért nem is érdekel vevő). és aztán húznék ki a városból, megvenném az álomházat, kifizetném a hiteleimet, és élnék, mint Marci Hevesen. :)) aztán keresnék a környékben valami lightos melót, csak éppen annyi pénzért, ami szükséges (a tököm se járjon már be a városba, még dolgozni se), és végre foglalkozhatnék az írással, amire igazán vágyom. meg akár személyiségfejlesztéssel, vagy bármivel, amiben örömömet lelem, és némi pénz is áll a házhoz. nincsenek nagy igényeim, a rezsit tudjam kifizetni, meg Ozorára össze tudjak rakni minden évben egy kis tőkét, aztán ennyi. a pénz alapvetően nem boldogít.

tegnap találkoztam az exférjemmel, meg az új barátnőjével. pff... akkora önbizalmam lett a találkozástól, hogy majdnem szétcsattantam hazafelé. :) najó, nem az exférjem dobott engem, tehát alapvetően nem csodálom, ha egy olyan kaliberű nővel van, mint amilyen én voltam anno. (mármint külsőre) belsőre meg nyilván olyan a hölgyemény, mint az ex, tehát jól megvannak. nem is bánom én ezt, legyenek boldogok! az exférjem egyébként még mindig jó pasi, ezt ma is megállapítottam (mert ma újra összefutottunk), de akkor sem kéne, ha ő lenne az utolsó pasi az Univerzumban. :)

ja, és a tegnap este... hát a MU miatt volt fostubus. :( 2:0-ról sikerült majdnem kikapnunk, az OT-n, de végül 3:3 lett, ami azért elég gázos eredmény. :( amúgy meg ez a BL-szezon kikészít teljesen, a hétköznapi esti meccsektől totál hulla vagyok másnap, én nem is tudom mi lesz velem májusig. :)

76-os még csütörtökön ígérte, hogy majd pénteken délután hív. na, úgy hívott fel, ahogy mondjuk Orbán Viktor. sehogy. meg hogy majd ezen a héten talizunk. pfff... link alak. ennyire nem lehet valaki elfoglalt. hacsak nem a dugással van elfoglalva. hogy éppen kit, és hol dugjon meg. mondjuk jól teszi, csak nekem erre a balfaszkodásra nincs szükségem. ha nem tud normálisan viselkedni, akkor kurvára nem vagyok rá kíváncsi. engem most, 5 év ismeretség után, ne kezdjen el megint szédíteni, hogy majd ekkor, meg akkor hív, meg talizunk. ha akar látni, akkor úgyis megoldja, ha meg nem akar, ha annyira nem tud komolyan venni, hogy megoldja, hogy betartsa azt, amit ígért, akkor meg hagyjuk egymást békén. ez így ebben a formában nem érdekel. 

érdekes, a Bőgős is csak hang, hogy találkozzunk, 76-os is. leszarom az expasikat magasról. nem is hiányoznak egy percig sem már, az is tény. most még bevonzom, hogy Zé is előkerül. na, még az kéne. pont annyira hiányzik, mint egy púp a hátamra.