péntek, március 20, 2009

az első nap

volt tegnap, a szakítás óta, hogy nem részegeskedtem este.
bevásároltam hazafelé a DM-ben (annak ellenére, hogy nem cipelhetek) egy valag macskakaját, mosóport, öblítőt. hurrá. :) ennyi cuccal már nem volt erőm bemenni a boltba borért, csak így maradt ki a tompulás.
fáradt is voltam, egyébként, úgyhogy fél 9-kor már aludni mentem. az éjszakám szinte eseménytelen volt. alig ébredtem fel, akkor is csak fájdalomra. ilyenkor csak pillanatnyi kattogás jött, aztán alvás tovább.
álmom persze volt. most éppen második osztályos, általános iskolások tanítónénije lettem. a régi középiskolámban (??? mióta van ott áltisis osztály???)  vettem át valakinek a helyét. tanári szoba, meg napló, meg minden. furán éreztem magam, de élveztem. az én osztályom volt a legrendesebb mind közül. na, kb. ennyi.
reggel hulladékság. már Flasht hallgatok folyamatosan, gyúrok a holnapi koncertre. Dr.BI jön velem. jupppiiiiiiiiiii!!!
ma meg fodrászhoz megyek. végre!!!!! :)
na, és kinek van ma születésnapja??? na kinek??? a Bőgősnek. és kit érdekel ez??? na, kit??? SENKIT!!!!!!!!!! háháááááááá!!!! köszöntse fel az, akinek 6 anyja van. tehát én nem fogom. :) annyit se fog kapni, hogy böff. semmit. aztán majd gondolkodhat. (nyilván nem fog. leszarja.)
most sorsolják a BL párosítást. csuri103. nagyon izgulok!!!!!!!!!!! :)
update: WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
A PORTOT KAPTUK!!!!!!!!!!!!! SIMA MECCS LESZ!!!! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése