péntek, február 29, 2008

csak

kicsaptam tegnap. youtubeos videóra. vajon mennyire lehettem kész? ha valami, szinte semmire, 2 perc alatt végem lett... így aztán le is feküdtem 11 előtt.
6-kor keltem. hajat mostam, kicsit még rendezkedtem. este már nem lesz sok dolgom.
most meg áll a rendszerünk, nem tudunk dolgozni. háháá... boldog pénteket!!! :) mondjuk ez a nyugi már hiányzott, én nem bánom, hogy így van. :)
felvettem ma azt a dzsekimet, amit tavaly vettem Manchesterben. akkor, meg még nyáron a Szigeten is elég passzentos volt rám. olyan kényelmetlenül passzentos. emiatt nem is hordtam. kb akkor egyszer volt rajtam... most meg... alatta pulcsi és mégis tök jól áll. :)
apró örömök az életben. :)
ma úgy lett volna kedvem reggel otthon maradni és a macskával játszani egész nap. dögönyözni, durmolni együtt nagyokat. ez jól esett volna. ahogy elnézem a dolgok és az IT állását... nos, semmiről nem maradtam volna le, ha nem jövök be. :)
ma lánybuli lesz!!! végre-végre, hosszú évek után újra együtt lesz a régi nagy csapat, a főiskolai csapat, bár Csírabácsit Nyúl fogja képviselni, azért úgyis jó lesz. így legalább tényleg lánybuli lesz. remélem, hoznak a csajok sok finom bort, vagy akármit és iszunk. :)
holnap meg a névnapozás. már déltől. Vikiékkel. már kitaláltam, mi lesz a menü. ma bevásárolok aranyosan és előkészülök, amit csak lehet. aztán meg holnap főzőcskézünk együtt is simán. :)
TZ továbbra is el van tűnve. erről ennyit. újabb trófea kerülhet a Balfaszok Csarnokába.

1 megjegyzés:

  1. miért csak kerülhet? már be kellett volna kerüljön. sztem ennyi idő után az érzelmi távolságtartás a minimum.

    éjjel érkezem

    batman

    VálaszTörlés