hétfő, február 25, 2008

reggelitorna

kipipálva. :) oktogonon pont elment a pudvás 105-ös busz, úgyhogy elindultam gyalog a melóba (Hősök tere). 10-12 perc alatt teljesítettem a távot, ami állítólag pont 1 km. :) közben léggityózás ezerrel. kb. pont Novi lakásától 5 méterre veszítettem el teljesen az eszemet és toltam mint a barom az éneklést. még jó, hogy ilyenkor már nincs otthon. :) na, nem mintha érdekelne, hogy mit gondol.
TZ-vel szerdán este találkozunk. most már célirányosan és lényegretörően a "meghát" kategória lesz az este. én nem kerülgetem a dolgokat, meg nem köntörfalazok. minek??? mind a ketten ugyanazt akarjuk. szexelni egymással. akkor meg??? kár ezen görcsölni vagy terelni a témát. felnőtt emberek vagyunk. konkrét elképzelésekkel, vágyakkal. ráadásul szerintem mindketten azon vagyunk, hogy kiderüljön a másikról, mennyire lepedőakrobata. mert bár hihetetlen jó társaság vagyunk egymásnak, és szeretünk dumálgatni, meg jól elszórakoztatjuk egymást, mégis, a vízválasztó az ágyban nyújtott teljesítmény lesz. a két, igényes, válogatós sárkány-oroszlán ha összekerül... nos, akkor ez van. egy kis gikszer és leves a történet vége. és szerintem derüljön ki minél előbb, hogy leves vagy sem. ne tápláljunk sokáig hiú ábrándokat. főleg akkor, ha netán csak egyik részről leves a másik. az mondjuk a leggázabb történet, de megeshet. viszont akkor legyünk tudatában minél hamarabb, mindketten, hogy ne legyen nagyobb sérülés.
nah, majd meglátjuk. drukkolás szerdára ezerrel. :)
ja, dzsízász!!! milyen álmaim voltak... (nem kicsit van szexhiányom egyébként, ezt vágom le belőlük)
1. autót vezetek (egyébként nincs is jogsim), összeütközök egy másikkal, amiben egy idősebb hölgy ül. felajánlja, hogy menjek el vele, van a vízparton egy ház, ott a férje, meg még egy lány, és beszállhatnék a szexbe. rábólintok. kurvajó kiscsaj van ott, az "öregekhez" nem fűlik a fogam, a kiscsajhoz viszont nagyon. elszórakozunk. aztán valahogy megjelenik a volt kollégám, Zsolt, bonyolódnak a dolgok, végül akkor cibálom ki magam tudatosan és erőszakkal az álomból, mikor már 5 perce Zsolt mikrofonjába beszélek. itt szakadt el a cérna, hogy most aztán már elég. ébredjek fel!!!
2. valami stadionos, focis történet. lelátón vagyok. de igazából nem is tudom, nem emlékszem már pontosan, hogy mi van. de foci, meg pasik vannak. talán TG???... nem tudom.
3. és volt még valami harmadik... de mi??? nem jut eszembe... basszus... wháááááááá... nem jut eszembe... :( pedig annyira meg akartam jegyezni. na, mindegy. ha esetleg még bevillan, majd pótolom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése