hétfő, február 11, 2008

és akkor

R előadja telefonban ma, hogy bassza a csőrét, hogy nem volt itt a hétvégén. hogy kimaradt ebből a buliból. és... és ez egy állat... azt mondta, hogy addig nyomta volna nono fejét a puncimra, addig nem kapott volna farkat, amíg ki nem nyal úgy, hogy sikítva a szájába élvezek. :) háhhh... mondom, tudtam én, hogy te kellesz ide. :)
totál felpiszkáltam. mert hogy mindig vágyott erre, és most is vágyik, pláne velem, aztán mégis lemaradt. mondtam neki, hozzon egy csajt, megkapja amit akar. :)
de most nekem az kell, hogy kettesben lehessek vele. amire, ha minden igaz, holnap lesz lehetőségem végre. ;) na, persze majd csak akkor hiszem el, ha már ideért. :)
további esemény, hogy összefutottam az Oktogonon Életművésszel. aki még a kettővel ezelőtti melómban volt opim. tökre örült nekem. már a ma estét velem akarta tölteni. hogy akkor ő most bevásárol és ha ráérek, spanyolozzunk. tökre vigyorgott a villamoson, egyszerűen nem akarta elhinni, hogy összefutottunk. úgy nézett rám... sőt... oda se mert nézni... totál kész volt tőlem. :) na, azért megadtam neki a számom, mert már elhagyta a telefonját, amiben benne voltam. mondtam, hogy ma nem érek rá, hívjon nyugodtan. sőt, említettem neki a pénteki Brains koncertet a Kultiban, jöjjön csak, bulizzunk! :)
most egyébként randira megyek, a Stexbe. ajvé. rettegek, de egy esélyt mindenkinek adni kell. :) lehet, beleszippantok a pipába indulás előtt, aztán úgy már mindent kibírok. :)

1 megjegyzés:

  1. na banyek 22:55 és még nincs új poszt, remélem jo volt akkor a randi és még nem vagy otthon :)
    tru

    VálaszTörlés