szerda, február 06, 2008

Joker

nem bír magával. most azt tolja nekem, hogy én megígértem neki ezt-azt.  pl.  "megtanítom" csókolózni. normálisan. úgy, ahogy nekem tetszik. hát ezt csúnyán behaluzta. :)
itt tolta nekem, hogy akkor mikor jöhet fel, hogy majd ez lesz meg az lesz... istenem... felejtősssssss... jajdenagyon felejtős.
mennyire durva. kezdem már érteni, hogy azok a pasik mit érezhettek, akiket én ostromoltam így anno. hogy mennyire kinevethettek engem, meg a szánalmas próbálkozásaimat.
pont úgy, ahogy most én is teszem ezzel a pasival. totál hülyére veszem, megalázom, mert egyszerűen nem érti meg, hogy nem kell. hogy nem akarok vele találkozni. szexelni meg aztán pláne. pedig pont szabad a hétvégéje. hát leszarom. nekem meg pont kurvajó programom lesz, és abban ő aztán pont nem szerepel. simán kiröhögöm a nyomorult próbálkozását és nem érti meg. és nem kussol be. csak tolja tovább. ez normális??? mit kéne mondanom neki ahhoz, hogy leessen a tantusz??? ráadásul ovis módon, még iwiwen is kivett az ismerősei közül. hát mit képzel ez???
pont mint TP anno. aki a hajnali becsöngetése után szintén ugyanezt tette. aztán meg pár hónap múlva hívogatni kezdett, hogy találkozzunk...
nincs ezekben a pasikban önbecsülés??? én csak az ilyen selejteket fogom ki?? na persze nem, hiszen volt itt olyan, aki emelt fővel közlekedett... de hát ez már tényleg gáz...
ebből is tanulok és ezt a hibát én többet nem kívánom elkövetni. nyilván, bele-bele fogok még csúszni ilyen hibákba, de azt hiszem, határozottan alakulok.
én már nem futok senki után. fusson utánam a pasi. ha annyira akar. de mondjuk pont ne ilyen helyzetben, mikor megmondtam már neki szépen, megmondtam már csúnyán, hogy NEM KELL!!! nem akarom. ennyi.
Bétával sikerült este 2 órát beszélnem telefonon. micsoda jó biznisz ez az "5 perc után ingyen" téma... elmeséltem neki R sztoriját. meg még egyéb nyalánkságokat.
most nézem az Anglia-Svájc meccset. Rooneybaba a pályán. ahogy kell. :)

3 megjegyzés:

  1. Rémlik, hogy néha te is kitörölsz ismerősöket-pasikat az msn-ről, mobilról, wiwről :)

    VálaszTörlés
  2. wiwről soha senkit. az más.
    msn-ről és a mobilomból is csak azért, hogy ha már megállni önszántamból nem tudom, akkor legalább ezzel akadályozzam meg, hogy tudjam keresni az illetőt. csak azért törlöm, hogy a további megaláztatásokat kerüljem.

    VálaszTörlés