péntek, február 15, 2008

pedig

már úgy beleéltem magam, hogy végre eljutok Brainsre. de mindenki cserbenhagyott. Életművész hívott 8 körül, hogy bocs, de le kell mondania, mert valami családi zűr van, nagyon sajnálja. stb.
hát én is. kicsit rászívódtam a kissrácra (is). mindegy.
egyébként pont úgy ültem itt a kanapén, hogy egyszerűen nem bírok megmozdulni, annyira fáradt vagyok és hogy a hátam közepére sem hiányzik a felöltözés, elindulás, bulizás. másrészt viszont azon lelkendeztem, hogy végre eljutok Brains koncertre, amit kb. egy éve tervezek. hát ez marad is terv egyelőre, mert egyedül mégsem indulok el. az gáz.
úgyhogy punnyadás itthon. holnap is. vasárnap is.
Misi 2 napja semmi életjelet nem ad, most is itt van msn-en, de nem ír. én meg aztán nem fogok. úgyse voltam érte oda annyira. mondhatnám: semennyire. szóval nem veszteség.
ah. leszarom.
csak a szex hiányzik. de az nagyon. a francért vagyok ilyen nimfomán állat... ehh... ez már szinte beteges. kezeltetnem kell magam. :)

4 megjegyzés:

  1. dehogy kell kezelni, ha épp nincs megfelelő partner, még mindig segít az elemes barát és az éjjeli kábeltv :)

    VálaszTörlés
  2. namerhogy ponn ezé nem kéne a fasza arcokat türülni msnről. mer azok lehet ott vannak épp. hukk!

    VálaszTörlés
  3. gabz: uazze... nem tudod a számom, hogy felhívnál ilyenkor??? eh... visszavettelek msnre. persze nyilván tök feleslegesen, de mindegy. legyen fasza arca listámban, az a lényeg. :)

    VálaszTörlés
  4. steve1977: kösz, ezeken már túlvagyok, napi szinten, és baromi uncsi. cserébe se az elemes kisbaráttal, se a kábeltévével nem lehet csókolózni. ez áthidalhatatlan hiányosság.

    VálaszTörlés