péntek, február 08, 2008

olyat tettem

amit mostanában nem. este 7-kor összerogytam és lefeküdtem aludni. 6-ra értem haza, kajáltam, néztem a tévét, 7-kor pedig úgy dönöttem, hogy hagyom a lakást ahogy van és inkább alszom. egyszerűen hulla voltam.
cserébe hajnali 5-re állítottam az ébresztőt, hogy ami dolgom van, azt azért még reggel megcsináljam. nagyjából sikerült is minden, amit elterveztem.
az éjjel különös álmom volt. SL-el álmodtam. igen, a közt. eln-kel. mégpedig azt, hogy randiztunk. :) szerintem nem vagyok normális. nem kellett volna a tegnap délután kézhezkapott kajajegyből azonnal a Mekiben valami baconos szart vásárolni és megzabálni. biztos ettől jött az álom. szóval randiztam vele. egy asztal két oldalán ültünk, szerintem az irodájában, vagy valami tárgyalóban, egymással szemben és beszélgettünk. rettenetesen udvarias és kedves volt. kifejtette, hogy bizony neki is jár az ilyesmi. és hogy szimpatikusnak tart és szeretne megismerni közelebbről. nagyon közelről. úristen. aztán itt felébredtem. hálistennek. :)
lehet, hogy kevesebb híradót kellene néznem. :)
felkeltem, kimentem wc-re, aztán nyomattam az agyamba, hogy el ne felejtsem az álmot, mert ezt meg kell, hogy írjam. persze reggelre totál elfelejtettem. viszont bent kinyitottam az indexet és főoldalon volt valami cikk vele kapcsolatban. egyből beugrott az álom is. nice. :)
ezen kívül semmi különös nincs. Fotóssal ma 10 percet sikerült telefonon beszélgetni, vagy inkább vihorászni. :) verynice. :)
este jön nonoka. már nagyon várommm!!! :) előtte még felugrik Béta meg Andi, hogy megmutassák az új hajukat, mert délután fodrászhoz mennek.
az én hajam ma különösen jó. igazi gyógyegér módjára félre van csatolva egy narancssárga, szivecskés csattal. ma reggel mostam meg, és egyszerűen nem bírok vele. muszáj volt valamit tennem. :)
ja, egyébként annyira gyönyörűséges vagyok ma is... a lift tükörje már nagyon nehezen bírja ezt a dögös csajt, aki belenéz nap mint nap. mármint engem. hehe. :)
oh, és hogy ne unatkozzak, az Oktogonon a buszt várva, két gyanús alakot vettem észre a megállóban. biztos voltam benne, hogy bakterok. gondolkodtam, hogy azt a buszt el kéne engedni, de mégis felszálltam. fél perc múlva vették elő a karszalagot. én meg üvöltöttem a buszon: TUDTAM!!! TUDTAM!!! ANNYIRA TUDTAM!!! és csapkodtam a jegykezelőt. na, odalép hozzám a hölgy. mondom, semmi nincs nálam. se jegy, se bérlet.
erre ő: helyszíni bírság jó lesz???
mondom: egy fillér sincs nálam, ha kajajeggyel lehet fizetni, akkor oké.
azt mondja: akkor miért van a buszon? az igénybevételéhez érvényes jegy vagy bérlet kell.
én: de nincs. semmi sincs.
ő: akkor szálljon le a buszról.
mondom: oké, amint megáll, leszállok.
és úgy is lett, a Köröndnél leszálltam. rágyújtottam, gondoltam, megvárom a következőt. de aztán mégis a séta mellett döntöttem. jobb is, mert a Bajza utcai megállónál leszállt a két bakter, a következő buszon találkoztunk volna, akkor már tuti nem úszom meg. ráadásul gyalog előbb beértem a munkába, mint jött volna a következő járgány.
nos, ennyi volt a ma reggeli izgalom. :)

2 megjegyzés:

  1. bazz javítsd ki SL -re mert majd itt itt olyanokat olvashatunk, mint az előző blogodon :)

    írjál ám...

    ja és mé vagyok égő a madrid miatt??? :)

    tru

    VálaszTörlés
  2. óbazz, tényleg, igazad van. de mondjuk a köztársasági elnökről nem jön le ugyanaz??? na, majd virágnyelvezek... még mielőtt az NBH itt kopogtat az ajtón és visz bilincsben az Aradi utcába. :)
    mé' vagy égő??? uazze!!! a real madrid egy focicsapat. ugye ezt azért vágod??? igenis tessék képben lenni az én barátaimnak a legjobb klubcsapatok terén, legalább... bakker... :)
    persze nem mintha én minden gót/dark izét ismernék. de legalább tartom a számat és nem kérdezek vissza ilyeneket... :)

    VálaszTörlés