szerda, február 27, 2008

döntenem kell

hogy vegyek egy karton, másfél literes Szentkirályit, vagy a ballonos vízautomatát ölelgessem-e egész nap, magamra kötve intravénásan... ki vagyok száradva... haldoklom...
ah. este UNO party volt. Viki "nyert". ő 7 felest ivott. de szépen csillogott az ezüst is. nekem. 6-tal lettem második. Gyuszi, a hátulkullogó 2-t tolt csak. és megint a HP. de most már hálistennek nincs sok belőle. úgy 5-6 UNO környi. de már látni nem bírom... :( ott is hagytam Vikiéknél tegnap, a SOMLÓIMMAL együtt!!! vaze... pedig az jólesett volna ma... vagy lehet, hogy nem??? olyan a gyomrom... uh. Viki fogalmazta meg ma reggel jól: "liftezik az őz benne". brrr... jobb nem tudni. :)
9-re már annyira készen voltunk, hogy az nem igaz. alig találtam haza... hálistennek pont jött a busz, aztán a metró. végig énekeltem természetesen megint minden járművet. az utcán, hazafelé már üvöltöttem: "Ez a szerelem, érted szívesen megteszem, amit eddig méééég neeeem. Ez a szerelem, és nem is keresem, hisz megtaláltam benned úgy ééééééérzeeeeeem..."
ciki, nem ciki, nekem ez a dal tetszik. és passz... a metrón persze szokásos léggitározás, közbotrány okozás, meg mit tudom én... szóval a szokásos.
otthon azonnal ágybazuhanás. össze-vissza álmodtam minden baromságot. negyed 3-kor riadtam fel, hogy mi van már. forgolódtam. azon dolgoztam, hogy ne jöjjön vissza még a jövőheti kajám is. amit még meg se ettem. végül sikeres volt a mission.
még lefekvés előtt elküldtem a következő sms-t TZ-nek: "Ajaj, lehet h csüt mondok,eléggé KO vagyok. igaz, összeszedem magam, de porszívózni nem lesz időm/erőm. Ah. Kívánom a szervezetét, nem bírom tovább. csók."
na, ezt sikerült összepötyögnöm és elküldenem. este 11-kor. biztos örült nekem. :) erősen gondolkodtam, hogy lemondom a ma estét és inkább holnapra teszem, de a holnap se igazán jó, úgyhogy inkább essünk túl rajta ma. jöjjön 8-ra, 10-re már otthon is lehet. :) ennyi.
szombaton szigorúan csak spanyolozás lesz. ennyi piálást nem lehet kibírni. totál betegek vagyunk. már persze mi, Vikivel. mert mi ittuk a legtöbbet. whááááá... jobb nem tudni...
és most megpróbálok dolgozni. mennyi kedvem van hozzá??? megfejtéseket az ismert címekre várom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése