csütörtök, február 28, 2008

nem vittem túlzásba

ma a takarítást... 1 órányit foglalkoztam vele. jó, nincs már sok hátra, de semmi erőm folytatni. megnézem a BK-t, fél szemmel, aztán újfent takarodok aludni. valahogy csak utolérem magam. alvásban és takarításban egyaránt.
hazafelé shoppingoltam néhány apróságot, a munkahelyi motivációs versenyhez. juj, tök izgi lesz. :)
délután a Tesómmal is összebékültem. lenyugodtam végre. a munkám végére értem, ez kicsit megnyugtatott.
TZ kussol. mélységesen hallgat. na, a legújabb rejtély/rejtvény, hogy fog-e még jelentkezni, és ha igen, mikor. kíváncsi leszek. bár kezdem feladni. ezt az egész pasiügyet már kezdem feladni. majd lesz ami lesz. most egyéb ajánlatom sincs. szóval nihil és pusztulat. de hát ilyenkor jön mindig a váratlan fordulat. mikor az ember nem számít rá és már-már szinte feladja és beletörődik a helyzetébe. nos. akkor, kedves Fordulat, én most kurvára nem számítok rád. úgyhogy jöhetsz nyugodtan. :)
csak az a bizonyos "feszkó", a kielégítetlenség miatt... csak az ne tornyosulna bennem. ma, dohányzás közben az udvaron, a napfényben süttetve magam, csak azt mormoltam: "ú, hazamegyek ma és úgy kicsapom... ahhh" :)
nem bírok 11-ig fennmaradni. felnőtt film nélkül meg nem megy. jólesne most egy gyengéd érintés, egy finom csók... amennyire kivagyok, asszem ennyitől kész lennék...
áh, vettem reggel egy Heti Választ. régóta nem olvasom. de most OV van benne. már csak nem hagyom ki. erre persze bentfelejtettem a melóban. de jó fej vagyok... na, nem mintha lenne erőm még olvasni ma.
és pont így nézek most ki. (bocs, de ez a legújabb szórakozásom. kénytelenek vagytok elviselni...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése