kedd, február 19, 2008

van annál

szánalmasabb, mikor az ember egyedül, a négy fal között ünnepli a névnapját???
nem sok...
az előbb hívott R, hogy felköszöntsön. meg, hogy ugye nincs harag. miért lenne??? nem tartozunk össze, nem kell, hogy velem töltse ezt az estét. (meg a többit se) emiatt aztán kurvára nem haragszom rá.
nemcsak ő nincs velem ma este, de más se, szóval akkor miért rá haragudjak?
igazából nem haragszom senkire. ha egyedül, hát egyedül. ezt dobta a gép. ennyi.
hazafelé bevásároltam, vettem két üveggel abból az édes Balatoni Kékburgundiból, amit még a múltkor DJ-nél ittam. nagyon ízlett, örülök, hogy találtam.
kinyitottam az üveget, már a második pohárral iszom. mindjárt a pipát is meggyújtom. ja, nem, előtte írok egy jó cédét. szerintem leszarom ma a meccset. inkább bulizok, pörrenek egyet és szétcsapom magam.
azért az gáz, hogy nincs senki, aki felhívjon, hogy "gyere bazmeg, basszunk be együtt valahol", vagy "figyi, felmegyek hozzád és boldogítalak kicsit ezen a szép napon".... szóval nincs.
hát ez van.
értek ma meglepetések, olyan emberektől is kaptam üzenetet, köszöntést, akikre nem is számítottam, meg persze van olyan, akitől nem kaptam, bár vártam... persze minden nem lehet tökéletes.
biztos bennem van a hiba, hogy túl sokat akarok. hogy vágyom egy olyan emberre (barát/barátnő/haver/kedves), aki felpofoz, vagy felvidít és velem van, ha kell. meg ha nem kell, akkor is. legalább próbálkozik. hogy nem hagy magamra.
szániszániszáni ez az egész nap.
ráadásul még le is lettem baszva, kétszer is amiatt, hogy az exférjemnek meg mertem jegyezni a viselt cuccait. Tesóm és R volt az, aki a pofámhoz vágta, hogy mekkora egy tapló vagyok. hogy nincs nő mellette, hát értsem meg, ha elhanyagolja magát... ja, R még hozzátette, hogy ne legyek már ennyire oroszlán. hát bakker. mellettem meg nincs pasi, akkor most én is legyek toprongy???? pont azért ne legyen az, hogy találjon valami helyre menyecskét, basszameg.
mindegy, 1 évig most biztos nem beszélünk megint, meg nem találkozunk, úgyhogy ez nem téma. egy geci vagyok??? egy undok szar??? bevállalom. és leszarom.
gondoljon mindenki amit akar.
én iszom a boromat, fújom a füstöt és magasról teszek az egész mai napra, meg a többire is.
pl. elsőkörben a holnapira. mert ahogy én most szétcsapom magam... nem biztos, hogy betalálok reggel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése