csütörtök, február 14, 2008

befestettem

a hajam. nem is lett rossz.  sőt!!! kurvajó lett!!! utoljára középiskolás koromban festettem magamnak a hajam. ennek már igencsak 15 éve... wháááááá... de kibaszott öreg vagyok!!! :(
holnap megyek fodrászhoz, aki átvágja egy kicsit, megigazgatja, aztán meg irány a Kulti. de kivel??? megint nincs kivel menni. PICSÁBA!!!! akkor lemegyek egyedül. leszarom. muszáj. nekem Brains koncert kell, különben belepusztulok. a francba, hogy nem kértem el Életművész számát. csak ő az enyémet. rádobnék egy sms-t, hogy akkor ugye tényleg jön???!!!
milyen gennyes idő volt ma... vagy van még mindig... tök hideg, nyomott. 4 réteg ruha volt rajtam, plusz a kabát és még úgy is fáztam. botrány.
bazeeeeeg, ez a Tilda mekkora egy ribanc!!! most nézem a BK-ban, hogy az Eriket nyomorgatja. boaaaaaa. ennyit a házasságról, meg az örök hűségről. mi a francnak az egész, ha nem vagyunk képesek parancsolni magunknak??? na, ezért nem kell ásókapanagyharangozni. felesleges hajcihő. én már csak tudom. :)
egy hangyányit szexhiányom van. najó. nem hangyányit. kibaszottul szexhiányom van!!!! whááááááá!!! ide nekem egy pasit!!! MOST!!! :)

2 megjegyzés:

  1. jól értem, hogy egy FIKTÍV sorozatról van szó?
    :D

    VálaszTörlés
  2. jah, igen. AnyátokKözt. :) fiktív, de az életet másolja... vagymi. :)

    VálaszTörlés