csütörtök, február 21, 2008

úgy ismer

mint a tenyeremet. R. felhívtam délután, hogy segítsen, mert Vikinek volt kérdése és hát ő jutott eszembe egyből. ugyebár úgy volt, hogy  ma találkozunk, bár ezt nem erősítette meg. illetve ha én nem hívom fel ma délután, akkor nem tudom, hogy mikor keresett volna ezügyben, de mindegy. szóval felhívtam, megkérdeztem amit akartam, aztán rátért, hogy mit csinálok este. mondom Trafóba megyek. (Bétáék hívtak el) igazából otthon dögleni lenne kedvem, de hát miért ne menjek??? és hát R-re meg nem számíthattam, hiszen ugyebár nála nem lehet tudni, hogy most akkor ráér-e vagy sem, jön-e vagy sem. na, szóval benyögtem neki, hogy Trafó.
erre, hogy aham, fasza, hogy akkor ma nem talizunk. kérdezte, hogy a tegnapi randim hogy sikerült. mondom: sajnos nagyon jól. mert hogy annyira ugyanolyan, mint ő, meg én... ugye. amiről már az előző posztban írtam.
és erre ő, hogy úgy érzi, azért, mert én megtaláltam életem párját (ez hülye...), most milyen flegma, meg lekezelő lettem vele. és hogy majd szóljak, ha ráérek, meg ha egyáltalán akarom még látni a pofáját, mert ha még beleférne a 8 napba, akkor szeretne felköszönteni.
hm. mondom oké, de egy, én hiába érzem úgy, hogy megtaláltam életem párját, ha ő (mármint TZ) majd nem érzi úgy, hogy bennem ő is megtalálta (mint ahogy már volt is rá példa, ugye, pont R-rel, és ezt is mondtam most neki, hogy tudhatja nagyon jól!!!!), kettő (csipkebokor vessző) nem vagyok flegma (najó, egy kicsit, de igazából tényleg boldogságos, kedvességes voltam vele, de ebből látszik, hogy gecire ismer, mert tökre bennem volt, hogy most aztán nem keresem, és flegma leszek vele, de Viki problémája miatt fel kellett hívnom ugye, és itt elbuktam az egészet). szóval ah... kivagyok.
sürgősen, de nagyon sürgősen meg kell vele beszélnem, hogy most akkor barátkozunk, vagy mi a bánatos fasz van, mert ez így nem mehet tovább. most akkor mindenkire féltékenykedik aki a közelembe jön, és csinálja nekem a lelkifurdalást, közben persze ő fehérváron bnőzik, vagy akkor barátkozunk, haverkodunk, nem dugunk többet, és akkor mindenki csinál amit akar. jó lenne, ha eldöntené végre, mert ez így nem jó. engem is elbizonytalanít, vagy felidegesít, hogy ezt nyomja.
szeretem, mert szeretem. de nem perspektíva. így meg főleg nem.
miért kell mindig baszogatnia??? he??? tudom, ne foglalkozzak vele... de azért mégiscsak bassza a csőröm... ehhh... csak hülyít... de azt nagyon jól csinálja. :(

1 megjegyzés:

  1. ne, vélemény, de nem leszek népszerű.
    F@sznak kellett beavatni ebbe R-t. sztem korai volt. nemmellesleg, ha nem veszi fel a telefont 'bizonyos' alkalmakkor, akkor miért kell vele RÖGTÖN megosztani ezt? ami nem is biztos.
    segg vagy most :))
    elkúrtad. felesleges feszkó.
    ugyanazt csináltad mint én, amikor elkezdtem rinyálni mert valaki más is randira hívott a nősgyermekesen kívül. mi fog történni? most megmondom: el fogja kúrni sértődöttségből az új kialakuló kapcsolatot.. vagy nem ő: hanem TE!
    ez lesz.
    borítékolom.
    Fogadjunk.

    trúbarátnőd
    aki már elb@szta

    VálaszTörlés