vasárnap, február 24, 2008

megjöttem

az ősöktől. nagyon jó volt ott lenni, szokás szerint. az apám persze semmit nem változik, a beszólásai maradtak a régiek és nem mindig túl kellemesek, de hát ezért/ezzel együtt szeretjük. :)
pénteken egész nap nem ettem semmit, este otthon jól bepótoltam mindent. 10-kor már aludtam, sikerült 12 órán keresztül durmolnom. nem volt persze gondtalan az alvásom, mert gyf bloggerrel álmodtam. méghozzá azt, hogy szerelmes lettem belé. nagyon durván. magamra húztam, öleltem, csókoltam és közben azt mondtam neki: "szeretlek... egyébként nem, gyűlöllek, de amúgy meg szeretlek... vonzódom hozzád..." huhhh... ennyire nem szabad bevacsoráznom... mert álmomban komolyan egy vonzó férfinak tartottam, sőt, ahogy szombaton néztem a tévében, mikor éppen hazudott valamit, még akkor is bevillant az álmom, és komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ez egy jó pasi, hogy szexelnék vele... mondjuk álmomban körszakálla volt. érdekes... TZ-nek is az van... :) BT-nek is, akit szintén néztem szombaton a tévében. ejnye, az is egy jó pasi, hogy az íz egye meg!!! :)
ja, pénteken még annyi izgalom volt, hogy nagynehezen elértem a vonatot, leültem, erre nagy cuccokkal elhalad mellettem RT, a 20 éves kisfiú, a november végi tévedésem...  későn vettem észre, bár kikopogtam neki a fülkéből, de ő ment tovább, pedig volt mellettem még egy hely. ráküldtem egy sms-t, hogy "ah, egy vonaton utazunk!!!" erre visszaírt: "az addig oké, de te ki vagy???" na, erre válaszoltam, hogy szép, hogy már a számom sincs meg stb. és beazonosítottam magam. erre már nem írt. fura. :)
a szombat punnyadással telt. este megnéztem a Hiúságok vására c. filmet, aztán elkezdtem olvasni Hrabal: Őfelsége pincére voltam c. könyvét. kurvajóóóó!!! egyből el is hoztam otthonról, meg még egy Hrabal könyvet. ez lesz most a szellemi betevőm. :)
kurvaszar volt, hogy TZ csüt. délután óta nem jelentkezett. én pénteken nem írtam neki mailt, és ő se írt. meg utána se semmit. ahogy hazaértem, beléptem az oldalra, ahol megismerkedtünk. online volt. pár levelet váltottunk. írta, hogy eszébe jutottam, meg hiányolt, de utálja a telefont. (nyilván az sms-re gondolt) na, mindegy. ennél valahogy nagyobb hiányolásra számítottam, de hát ha ennyi, hát ennyi. én aztán nem pedálozok senki után...
úristen, Dóri kutya akkora!!!!! bakker... nem hittem el... mint egy oroszlán, vagy mint egy medve, úgy néz ki... őrület!!! majd nyomok be before-after képeket... hahhh... már el se férne R kocsijában, nemhogy az ölemben... :)
éjféltől vasutassztrájk. még jó, hogy már itthon vagyok. annyi cuccom volt, leszakadt a karom. egy csomó mindent kaptam anyuéktól névnapomra. persze még egy cserép jácintot is, nehogy egyszerűen tudjak utazni.
KöKin persze bakterok voltak. a metrólejárathoz közeli pénztár persze zárva. át kellett caplatni a túlsó végére. cuccokkal. örültem neki. egy vonaljegy 270 forint!!! mondtam is a pénztárosnak: EZ RABLÁS!!!!
odamegyek a jegykezelőhöz, ott áll valami ótvar kaller. próbálom kezelni a jegyet, nem megy. odajön az ellenőr.
Én: haladnék, miért nem működik ez a jegykezelő???
ő: várjon, azért mert megvan gyűrve.
Én:  de csináljunk már valamit, mennék már. különben is, miért nincs nyitva ez a közelebbi jegypénztár????
ő: jólvan ez így kezelés nélkül, menjen.
Én: nem megyek, mert aztán meg a Ferenc krt-nál a kollégái jól seggbekúrnak, ha nincs kezelve a jegyem.
ő: seggbe??? biztosan nem.
Én: dehogynem!!!! ismerem a fajtájukat...
ekkorra sikerült neki a jegyet kezelni, kivettem a kezéből és levonszoltam magam a lépcsőn a cuccaimmal. nice.
cserébe dühömben a Belga Kalauz és Kalauz2 c. számait hallgattam utána, útközben. a büdös picsa már ebbe a redvás bkv-ba bele. nah.

2 megjegyzés:

  1. Az Őfelsége pincére voltam megvan már filmen is, láttad? rohadt jó!

    VálaszTörlés
  2. még nem, de az lesz a következő, hogy megszerzem és megnézem. :)

    VálaszTörlés