szerda, február 13, 2008

nem mehet

ez így tovább. el kell vágnom a köldökzsinórt, le kell szakadnom végre a múltról, a szentháromságról (ami igazából egy überfasza párosra olvadt mára), mert különben sose leszek képes normális kapcsolatra.
ezért kell "erőltetni" ezt a dolgot Misivel. még az is lehet, hogy nem kell majd erőltetni egyáltalán, hanem megy magától az egész. mármint a részemről. csak az a bajom, hogy eddig jött a nagy fellángolás, szinte már az első pillanatban (lásd R és TG), most meg nincs ilyen. attól félek, hogy nem fog beindulni nálam semmi, ez a fiú hiába teszi oda magát, hiába teszi ki a lelkét értem.
mert R és TG az etalon. és ha valaki nem hozzájuk hasonló, akkor megette a fene. mondjuk, egy pont olyan ember kellene, akiben össze van gyúrva R és TG minden erénye. meg még akár a hibáikból is néhány. na, az lenne az öröm, bódottá'. :)
mindegy. megpróbálom. ez az egyetlen járható út abba az irányba, hogy végre rendezzem a magánéletem. hogy egy kicsit lenyugodjak. hogy legyen mellettem valaki. ezt kell tennem. el kell nyomni a kaland iránti vágyakozást. meg a múlt előráncigálása iránti vágyakozást is. mert már kezdek belerokkanni...
csak a vérem... csak az ne hajtana...
meg ha nem lenne ez a két ember, aki... eh... persze R-nek is elmondtam, hogy ő az etalon. meg TG. TG, akivel 3-szor találkoztam életemben. nyilván, közel sem ismerem annyira, hogy. talán pont az is a baj, hogy amit ismerek belőle, azért vagyok oda. ha a színfalak mögé látnék, tán el is borzadnék...
R-t sokkal jobban ismerem, legalább is több közünk van/volt egymáshoz. lassan másfél éve nyúzzuk egymást...
ah, ha belegondolok, hogy ma volt egy éve a szakadó esőben ázós, bejárati ajtót szerelmes üzenetekkel kiplakátoló partizánakció. egy éve ilyenkor nem hittem volna, hogy fogunk még együtt tölteni olyan meghitt, kellemes estét, mint pl tegnap. vagy azóta már párszor.
R is elmondta, hogy én vagyok az egyetlen, akivel a "szakítás" után 1 évvel még találkozik, sőt, még érzéseket is táplál iránta. nem szerelmet, de nem vagyok közömbös neki. nyilván.
ah. megint ilyen agyalós nap. mélyenszántó gondolatokkal.
egyébként attól tettem függővé ezt a Misifiút, hogy jól csókol-e, meg jó lesz-e az ágyban. utóbbit majd csak 1-2-3 hét múlva tervezem kideríteni. addig nem. semmiképpen. szóval, ha ezek stimmelnek, meg még jófej is lesz, meg tündérbogár, akkor talán... ellágyulok.
addig csak távolságtartás, méregetés, infógyűjtés. ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése