kedd, február 19, 2008

állandóan

felkavarja R az állóvizet. ezt úgy utálom. de már nem foglalkozom vele. tegnap pl. "kiborult", hogy én holnap miért találkozom azzal, akivel. mert hogy ki lehet nála fontosabb. hát, mondom, egy másik sárkány-oroszlán pasi. na, ettől kiakadt. hogy akkor kész, én megtaláltam a párom, ennyi. és hogy ő nem akar a boldogságom útjába állni, akkor majd találkozunk máskor.
ah. gratulálok. mondtam neki, hogy tudhatja, hogy ő életem szerelme (az egyik), de bakker, ha nem tesz le valamit az asztalra, ha nem mondja, hogy "figyelj Marion, akkor mi ketten most egy pár, és senki többet harmadszor", akkor én nem tudok mit tenni. keresem tovább azt, aki egyszer majd így nyilatkozik. és ennyi. mert persze ma is hol nézi a Roma-Real meccset??? Fehérváron. pedig névnapom is van. és nem velem tölti. akkor meg mit dumál???
ezt utálom benne. hogy állandóan még ő kelt bennem lelkiismeret furdalást. hogy én miért "merek" mással randizni. miért nem rá várok karbatett kézzel. hát a faszt. tudom, hogy nem gondolja komolyan, csak húzza az agyam. de közben hallani kéne a hanghordozását, meg a sóhajait. ilyenkor komolyan elgondolkodtat. de már nem tudom igazán komolyan venni. mert ezekből a megnyilvánulásokból nem megyek messzire. ebből nem lesz soha normális kapcsolat. amíg a kislánnyal nyöszteti magát, meg oda járkál, meg az exnőjével egy házban lakik, és azért is odavan... áh... hogy ő háremet szeretne. hogy mindhármunkat szeretne. de hogy ebbe egyikőnk se megy bele. naná, hogy nem. én nem osztozkodom rajta senkivel. főleg nem úgy, hogy mindhármunk iránt érez valamit. ha esetleg mással is kefélget, de érzés nélkül, az szódával elmegy. nyilván az sem az igazi, de mégis... különben sem hiszem, hogy három nőbe lehet az ember szerelmes egyszerre. oké, azt értem, hogy mindhármunkat szereti, csak pont valami másért. az egyikőnkben ezt, a másikunkban azt. ezt neki kell lerendeznie. de én már nem várok erre. nem tudom komolyan venni. ennyi.
úgyhogy holnap randi G-vel, aki tulajdonképpen Z, de most már mindegy, G marad. mert még bekeverek itt mindenkit. :) csütörtökön meg talán R... bár inkább TG-vel mennék Kultiba, HS7 koncertre... már ha érdekli... :)
ah. kicsit sűrű napjaim vannak. a ma estét viszont valszeg otthon fogom tölteni. megnézem a meccset, jól széttépem magam, bulizok egyedül egy hatalmasat. ez jutott nekem. ezt dobta a gép ma estére.
pedig a pacsirták tuti megszólalnak ma. gyönyörű idő van. nem véletlen... :) Marion hozza a szép időt. ebben biztos lehet mindenki.
ah, 1 óra múlva találkozom az exférjemmel, megyünk Bankba, ügyet intézni. végre pontot teszünk a lakáshitel és a lakás tulajdonjogának kérdésére. már éppen ideje. bár ahhoz képest nem is húzódott sokáig. :)
természetesen a legdögösebb imidzsem van ma is, csurogjon a nyál bokáig. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése