csütörtök, február 21, 2008

én nem hittem

hogy ez tényleg működik. hogy mással is... ez valami őrület. TZ-ről van szó. a sárkány-oroszlánról. akivel ugyanúgy befejezzük egymás mondatait, ugyanúgy egyszerre mondunk ki dolgokat, ugyanarra gondolunk ugyanakkor, egymás tekintetéből vágjuk, hogy a másik mit akar, mint R-rel. aki szintén sárkány-oroszlán. meg ugyebár én is.
egyszerűen megdöbbentő volt a felismerés, hogy 10 perc után működött mindez. és az este során folyamatosan.
7 után nemsokkal érkezett. hozott egy üveg bort, de én még a tegnap előtti maradékot szolgáltam fel, majd a másik vöröset, és csak utána nyitottuk ki az övét. összesen kb. 1,5 üveg bor fogyott el. kellemesen becsíptünk. najó, én talán jobban, mint kellett volna. folyamatosan vihogtunk. ilyen vicces körülmények között én még nem néztem meccset. mondjuk az Arsenal-Milan akkora trágya mérkőzés volt, hogy másképp ki sem bírtam volna. az utolsó 10 perc volt élvezetes, addig csak a játékosok nevein viccelődtünk. meg mindenen, ami csak elhangzott. nagyon sokat nevettem!!! :)
közben volt némi simogatás, bizsergés, összebújás, de semmi több.
ahogy vége lett a meccsnek, hazaindult. felöltözött, majd búcsúzóul nagyon finom csókolózásba kezdtünk. ah. nice. :)
aztán egyedül maradtam. muszáj volt pornót néznem, teljesen fel lettem ajzva... :) (megjegyzem, ő ugyanígy tett, mikor hazaért, ugyanezen okokból. és nem beszéltük meg. csak ma, utólag.) fél 12-kor kotródtam el a hálóba. kicsit még mosolyogtam magamban, majd elaludtam.
ma le nem szakadó vigyorral a pofámon jöttem dolgozni, Madonna: COAD albumát hallgattam, mert már úgy hiányzott. jót buliztam rá útközben.
ma TZ-vel egész nap emailezés, az incselkedés folytatódik. szépen, virágnyelven feltérképezzük egymást... és tök jó, hogy a levelezésünk továbbra is magázódva folyik. ja, mert hogy eddig is úgy írogattunk egymásnak. ez nagyon tetszik. :) remélem hamarosan látom újra... :)
ah... csak félve merem kimondani, de asszem megint szerelmes vagyok... igen, tudom... megint ilyen hamar... igen, tudom... megint pofára esés lesz a vége... ámbátor igyekszem vigyázni magamra... a lehetőségekhez képest. ez az ember, ilyen ember kell nekem... nem tehetek róla... :)

2 megjegyzés:

  1. mindiiiig ugyanezeket írod anyóca :)))))))))
    ,)

    trú

    VálaszTörlés
  2. jólvan baszki, de ez most más!!!!
    mert ugyanolyan mint én. meg mint R. és hát hozzá is milyen szoros szálak fűznek már mióta...
    szóval ezért ad bizakodásra okot az egész. de úgyis rajta múlik... ennyi.
    én könyizni nem fogok senkinek. azt befejeztem.

    VálaszTörlés