szerda, február 20, 2008

rögtön

úgy kezdtem a tegnapi bullert, hogy lehánytam a laptopom. most össze volt csukva, de azért sikerült a szélét... úgy látszik, ez most már minden év elején visszatérő történet.
aztán hánykolódtam még egy darabig, mert próbáltam enni, de nem ment le, meg mit tudom én... brrr... még most is elég rossz a gyomrom. nyomatom a sós ropit magamba.
szóval a hánykolódás után zenehallgatás, üvöltés, táncolás. a HS7 dala annyira hangosan szólt, hogy egyszerűen teljesen rászívódtam. olyan hangzása volt, hogy az nem igaz... csak néztem a hangfalakat, bámultam és nem tértem magamhoz.
a Bordély boogie végén meg a 3 perces rész, ahol már nincs ének... ah... totál becsavarodtam tőle. ezek állatok. de tényleg. legeslegjobbabb zene a világon.
13 dalig jutottam el, akkor összerotytam. le akartam halkítani, de végül véletlenül lekapcsoltam a hifit. aztán már úgy maradt. elkezdtem gondolkodni. olyan godolatmenetet futtattam... úgy döntöttem, ezt meg kell örökítenem az utókornak, így rámondtam a telefonomra. ha hazaérek majd felpattintom ide, érdemes lesz meghallgatni. 2,5 perces. a végén jutott eszembe, hogy egy nagy kanyart még ki is hagytam belőle. hm. jó ez a Joe. nem véletlenül mondták, hogy ez most jó lesz nagyon. hát tényleg az. már egy hete megvan és hozzá se nyúltam. tegnap viszont széjjeltépett rendesen. :)
3/4 11-től már csak a pornóra tudtam gondolni. 11 előtt 5 perccel át is kapcsoltam, és néztem a fekete képernyőt. aztán 11-kor végre beindult az adás. 2,5 percbe tellett, hogy a csúcsra érjek. (ilyen állapotban ez meglepően jó eredmény) viszont utána legalább 4-5 percig vonaglottam, olyan hatása volt. wháááááá!!! :)
közben átkapcsoltam a South Parkra. az egyik az a rész volt, mikor nyomozóst játszottak, a másik meg mikor az indián kaszinósok meg akarják venni a várost. kurvajó volt mind a kettő. rengeteget röhögtem. :) éjfélkor eltakarodtam aludni, kb. 2 perc alatt mély álomba zuhantam. vajon miért?!... :)
furcsa volt, hogy amikor hallgattam a zenét este, akkor valahogy annyira kijött minden hang. valahogy annyira hallottam minden hangot, dallamot, sávot, mit tudom én hogy mondjam... pl. a Sehol se talállak c. dalban, hogy a refrénnél van még vokál (nem tudom, hogy a Szilárd-e, végülis ő is lehet), hogy egyéb, magasabb férfihangok, mint Tibié, meg mit tudom én... ilyenkor, ilyen állapotban valahogy a fülem ízekre szedi a hangsávokat és mindent külön-külön hallok. megjegyzem, ilyenkor van az is, hogy az angol szövegeket tisztán hallom és meg is értem. egyébként meg csak kagylózok. érdekes...
na, mindegy. hát ennyi.
meccset végülis nem néztem, leszarom a Rómát magasról. sajnos ők nyertek, de még így sem biztos, hogy továbbjutnak, a Real gólja sokat ér a visszavágón. én inkább a Realnak szurkolok, ha már választani kell. (persze nem kell, csak úgy mondom) azért a legnagyobbak ma játszanak... MUMUMUMUMUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése