péntek, február 22, 2008

teljesen normális

volt R tegnap este. majdnem 11-volt, mire megérkezett. azért az is tipikus, hogy éppen hívom, még ki se csöng a telefon, csak próbál kapcsolódni, amikor megnyomja a kapucsengőt. nagyon durván rá tudok érezni bizonyos dolgokra...
szóval beszélgettünk. mondta, hogy ő inkább csak piszkálódik. de nem akar lelkifurdalást okozni, hanem inkább örül, ha találok valakit. és hogy most legyek jó lány, és koncentráljak erre az egy pasira. úgyhogy cserébe vele sem történt este semmi. :) najó, csak incselkedtem, illetve a hormonok tomboltak bennem, de azért jól szórakoztunk. sokáig tévéztünk, néztük a Coolon az Aktmodell c. műsort... fikáztuk a csajokat, méregettük a ciciket... szóval vidáman telt az este. hajnali fél háromkor ment haza, akkor feküdtem le aludni. vajon mennyire vagyok most álmos??? jobb nem tudni... :)
ja, és kedden, mikor megemlítette a bnőjének, hogy tulajdonképpen névnapom van és hát velem is lehetne, a bnője egyből mondta (állítólag), hogy "jaj, tényleg, akkor inkább menj el hozzá..." (mármint hozzám). hm. még addig-addig, ki kell önteni aranyból ezt a kiscsajt.
megpróbálom egy életre lerendezni már végre ezt az R témát. nem egyszerű, az tény. de nem hagyom, hogy elbasszak miatta akármit is. a lényeg, hogy tudatosítsam magamban, R nem akar tőlem már semmit. ha mond erre utalót, az csak piszkálódás maximum. és ha netán szexelünk, az meg csak szex, és nem több. amúgy meg barátkozás, vagy azért több, mint barátkozás, de ennyi. fogadjam el végre, hogy itt igazi babér nem terem. olyan nem, amilyenre vágyom. viszont az a kapcsolat, ami köztünk van, az igenis fenntartható, sőt, mindkettőnknek szüksége van rá.
egyébként nagyon jólesett, mikor azt mondta: "örülök, ha lesz valakid, bár persze nem egészen, mert a nagyon kevés idődből még kevesebbet tudsz majd rám fordítani, velem tölteni..." hát igen. nyilván. de azért ő is sokszor elfoglalt és elérhetetlen. de azért ez kedves volt tőle. nyilván, önzőségtől nem mentes, de azért őszinte és kedves. vagymi.
jaj. túlfecsegem már megint ezt a sztorit.
a lényeg, hogy trúnak is reagáljak, nem baszom el, legalább is igyekszem. ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése