szombat, február 02, 2008

boldog februárt

kívánok mindenkinek!!!! :) az én februárom igencsak jól kezdődött. ;)
munka után feljött Béta meg Andi. hogy dumálgatunk. míg vártam őket, Fotóssal msneztem. erről-arról. említettem neki, picit blöffölve, hogy itt ma orbitális berúgás lesz, ha nincs más dolga, jöjjön nyugodtan. igazából ő kérdezte, hogy mi a party, mert még most indul haza melóból és útbaejtene. és bakker tényleg jött. :) két pillanat alatt beilleszkedett a társaságba (korabeli lányokkal, nem csoda), én persze full zavarban voltam egy ideig, de csak a második felesig kb. aztán már mindenki oldódott. az összes piakészletet felzabáltuk szinte. a HP-ből megittunk fél litert, maradék mézesvilmos, kóser barack (amit Fotós hozott még csüt. este). iszonyat mennyiséget toltunk. kísérőnek bor persze. aztán 2 trombita is előkerült (Fotós varázsolta a kezeivel). időközben jött Tomi (Béta pasija), meg Palcsi (Béta lakótársa), szóval egy 6 fős házibuli kerekedett. üvöltött a zene, röhögés, hangzavar stb. én helyenként inzultáltam az asztal alatt Fotóst, meg állítólag a kanapén is, arra nem nagyon emlékszem. :)
1 óra körül mentek el a többiek, kettesben maradtunk. kis idő múlva bekocogtunk a hálóba. kérdeztem: "most akkor aludni megyünk?" erre a válasz: "majdnem aludni". :)
ó, a majdnem alvás nagyon fincsire sikeredett. aztán Fotós úgy bealudt, egy pillanat alatt, hogy nem akartam elhinni. azt mondja, ilyen még sosem volt vele... mondjuk Harangozó Teri volt mindkettőnknél, az biztos. de ma azzal büszkélkedett, hogy legalább felállt neki ilyen állapotban. hát, mondom, nem kicsit... ;)
aztán én is elaludtam, a macska persze csinálta a műsort, végül mégis 11-ig fetrengtünk az ágyban. (éppen tegnap mondtam neki, hogy jó lenne már egy olyan estét csapni, ami után nem kell reggel rohanni munkába, hanem délig hempereghetünk az ágyban, és tessék... már teljesült is a kívánságom) előkászálódtunk, én felöltöztem, ő ezt nem vette olyan jónéven, de ő is felöltözött. majd elkezdte pakolászni a buli romjait, mondtam, hagyja a picsába, de azt mondja jól esik neki most pakolni. hát akkor csináljad. :)
cigiztünk, dumálgattunk, azt mondja, hív egy taxit, hazamegy. ááááá, nemár. izé. na, hát annyira nem, hogy hálóba be, semmi romantika, semmi hóka-móka, csak full szex. :)
aztán összebújás, punnyadás. majd felöltözés és tényleg taxihívás és hazamenés.
én meg itt maradtam egyedül. :) no, sebaj, jólvan ez így. :)
szóval mocskosmód jó volt a buli, jó volt az éjszaka, meg minden. iszonyatosan élveztem. Béta pasija is tök jó fej, én még csak most találkoztam vele először, de máris szívcsücsök. :) Fotós meg annyira egy tündérbogár, mindenki imádta. nagyon jófej, jó társaság, meg minden. :) hát ennyi.
várom, hogy DJ jelentkezzen, hiszen ő lehet csak perspektíva a jelenlegi felhozatalból... ha netán szerelembe esnénk (tehát kölcsönösen), akkor Fotós leves. ha nem terelődik komolyabb irányba a dolog, akkor Fotós marad, amíg rám nem un. vagy valami ilyesmi. :) ezenkívül semmi félrekefélés, semmi "oda adom magam az első szóra" típusú kaland.
normális, tartós, komoly, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ezt fenntartom továbbra is. Fotóssal kivételt teszek. amíg nincs senki, addig szívesen találkozom vele (naná!), aztán ha normális randi során alakulna valami normális dolog, akkor beszüntetem a dolgot. ez a terv. ez egy jó terv. szerintem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése