csütörtök, február 21, 2008

gondolatmenetem

a kedd estéről fel lett töltve. kíváncsi vagyok a véleményekre. :)
nem megyek ma Trafóba. lemondtam. Béta nem volt boldog. sőt. besértődött. nálam lett volna ugyanis a találkozó. mindegy.
annyira hulla vagyok, hogy nem lettem volna jó társaság, egyébként sem.
meg azért sem, mert a délutáni R-rel történt beszélgetésünkön agyaltam hazafelé és tiszta idegroncs lettem. úgyhogy felhívtam, hogy beszéljük ezt meg. nem vette fel. erre küldtem egy sms-t, hogy jöjjön át este, mert beszélnünk kéne. nem reagált. később újra hívtam, akkor felvette. nem értette, hogy mi a bajom. hát majd elmondom.
hogy most ezt az egész nyavalygást vagy befejezi, vagy nem tudom...  nem tudok nyugodt lenni, amíg nem tisztázzuk ezt. már éppen 1 hónapja kellett volna, az ominózus szexelés után. hogy akkor ki kivel van. de persze nem került rá sor.
azt mondta, hogy átjön egy kicsit, de nem alszik itt. meg hogy miért most szólok, mert nem készült (gondolom a névnapom miatt. fel akar köszönteni.). mondtam, hogy nem is kell semmi, ne készüljön, csak jöjjön át és beszéljünk.
úgyhogy elvileg 10 körül érkezik...
a délután ultrabrutál eseménye volt, hogy Vikivel és Gyuszóval nekiálltunk skypeon konferenciachatelni. zokogtam. csapkodtam az asztalt. annyira röhögtem. a sminkem totál elkenődött, taknyom-nyálam egybefolyt. a kollégáim csak néztek, hogy mi a bajom, meg hogy most röhögök vagy tényleg sírok. vinnyogtam. teljes őrület...
végül már felhívtam Vikit, hogy nem bírom. és hallom, hogy ő is zokog a röhögéstől. kész... remélem loggoltam a beszélgetést. majd egy részét közreadom. érdemes az eszmefuttatásunk végignézni. mi hárman együtt végképp nem vagyunk normálisak. nem véletlenül ők a legjobb barátaim... áh... kész... :)
annyira nagyon-nagyon szeretem őket, hogy el nem tudom mondani...
holnap munka után röppenek vidékre a szüleimhez. ezért is nem akartam ma szétcsapni magam, mert utálok hullaként hazamenni, hogy csak az alvásra legyen erőm náluk. nem azért megyek oda, hogy csak aludjak. velük akarok lenni, amennyit csak lehet. amíg csak lehet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése