szerda, február 13, 2008

elcsattant

az első csók... :)
úgy viselkedtem, mint egy szűzlány. anyukám büszke lenne rám... hátmég Viki! :)
megnéztük a filmet, már közben is fogta a kezem (nagynehezen megtalálta), meg simogatta. aztán elvitt a kocsijával a 2 saroknyira lévő lakásomig. megköszönte az estét, majd búcsúzásként megcsókolt. nagyon finoman. kellemesen. semmi követelőzés, semmi tapogatás, talán a combomat végigsimította. szóval megcsókolt lágyan, majd sietve azt mondtam: Jó éjt! és mosolyogtam. már nyitottam volna a kocsiajtót, de olyan kérlelően nézett rám, hogy még egy rövid csókocska belefért. de aztán könyörtelenül kiszálltam az autóból. ő meg nézett utánam vágyakozva.
hát ennyi. büszke vagyok magamra. :)
tehát az egyik próbatételen megfelelt. a következő viszont minimum 2 hétnyire van. ha addig kitart a lelkesedése, már az is valami. aztán ha akkor is jól teljesít... nos... akkor majd meglátom...
egyébként a film jó volt, bár kibaszott halkan szólt, a szomszéd teremből mindent lehetett hallani, a dübörgést, itt meg néha alig hallottam a párbeszédet. amúgy nézhető, vicces is, elgondolkodtató is, ajánlom mindenki figyelmébe. :)
én most aludni térek. még mozi előtt szippantottam a pipsziből, most kezd hatni. :)

2 megjegyzés:

  1. ne ne ne, találkozz vele még hétvégén, vagy jövőhéten!
    tru

    VálaszTörlés
  2. persze, mindenképpen találkozom vele. vasárnapra tervezünk valami szabadtéri programot, ha jó lesz az idő. úgy értettem a 2 hetet, hogy az ágyba jutnánk el akkor. és addig nem. csak ismizés, barizás.
    mert hát az a következő próbatétel, hogy ott mit produkál.
    de nem akarom elsietni. egye csak a penész. :)

    VálaszTörlés