szerda, február 27, 2008

lemondta

TZ a mai randit. ami persze nem baj, mert egyébként is halálomon vagyok. amúgy meg baj. arra hivatkozott, hogy dühös, ideges, nincs jó kedve, valaki felbosszantotta, akit legszivesebben péppé verne, de tehetetlen és ingerült. és ezért nem akar velem találkozni.
hát ez érdekes. felajánlottam neki valami kis chill out programot, arra se volt vevő. mondtam, hogy akkor holnap este jöjjön, azt meg még nem tudja. hát ennyi.
én azt is megértem, hogy ha alapból idegzsába, úgy nem akar velem lenni. bár... na, mindegy. de ha meg csak meggondolta magát, és mégse akar tőlem semmit és így akar lerázni... nos, az is előfordulhat. mondjuk szar duma, de így még úgyse pattintottak le.
én biztos nem fogom keresni. én biztos nem fogok könyizni, hogy találkozzunk. minden elérhetőségem tudja, aztán lép, ha akar. én kedves voltam, bűbájos, megértettem a problémáját, a nyomorát, a segítségemet is felajánlottam. ennél többet nem vagyok hajlandó tenni. most ő jön. nála a labda.
cserébe elmegyünk Vikivel az Arénába és veszünk egy porszívót jól. meg shoppingolunk egy minit. :) az jót fog tenni még a beteg gyomrunknak is. boaaaaa... de még milyen beteg... uhhh... jobb nem tudni... :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése