vasárnap, március 02, 2008

buli

egymás hegyén, hátán... széjjelpörögtem magam péntek és szombat este.
pénteken főiskolás találkozó volt nálam. beborozással egybekötve. fél 2 körül feküdtünk le aludni (adandi itt maradt), reggel 7-kor ébresztő. aztán visszafeküdtem, 11-kor keltem. nekiálltam tiramisut csinálni. majd takarítás ezerrel. aztán currys csirke főzés. közben befutottak a barátok is, Viki, Panni, Gyuszi.
kb. fél 4-től indult az őrület. sütöttünk együtt gyümölcskenyeret. ettünk, ittunk, pipáztunk. először pontgyűjtős UNO partiba kezdtünk, persze pont akkor hagytuk abba, amikor beindult a nyerő szériám. jellemző. aztán úgy játszottuk az UNO-t, hogy aki veszít, az szippant a pipsziből. na, ez sem ment sokáig, mert már mindannyian készen lettünk.
hatalmas vihogások, nekem már fájt a hasam, azt hittem meghalok. Gyuszi bármit mondott nekem, csak annyit tudtam válaszolni: ANYÁD!!! szóval izgalmasan telt minden perc.
aztán még elkezdtünk TABU-t játszani, persze a Vikivel alkotott párosom nyert. az egyik feladvány Bill Clinton volt. csak ennyit mondtam: "leszopták" és jelentőségteljesen ránéztem Vikire. egyből bemondta a megfejtést. :) este 10 körül kezdtünk befáradni, de még dumálgattunk, röhögcséltünk. majd 11 után útnak indult a kis csapat.
batman persze még sehol nem volt addig... pedig az még betette volna a kaput. (trú ősbatmannek öltözött egy farsangi buli miatt és megígérte, hogy feljön megmutatni magát, hogy sírva röhögjünk. hát nem ért ide.)
gyorsan eltakarítottam a romokat, majd lepunnyadtam a kanapéra. néztem a tévét. aztán zavart a lámpa. lekapcsoltam. akkor már hátal a tévének feküdtem le. majd hangos volt a tévé. lehalkítottam. majd zavart a fénye. kikapcsoltam. és jól be is aludtam. azt hittem, csak 5 percre, kiderült, hogy másfél órára szundítottam el. trú fél2-kor hívott, hogy akkor jöjjön-e. mondom, én már alszom, úgyhogy off. ezzel a lendülettel be is takarodtam az ágyikómba. 11-ig durmoltam.
aztán még feküdtem fél3-ig. már csak 10-20 percekre aludtam el, a köztes időkben gondolkodtam. álmodoztam. erről is, meg arról is.
bevillantak időközben azok a képek, események, amik a "hármas" hétvégén történtek... valahol felizgatott a dolog kellemesen is, de inkább a dühöm tört elő, hogy mennyire hülyére lettem véve, hogy megaláztak, megsértettek... sürgősen el is hesegettem a képeket magam elől.
inkább másfelé terelmet a gondolataimat. más valaki felé....
lett volna egy randim ma este. kizárólag csak a szexről szólt volna. lemondtam. egyszerűen nincs erőm elindulni itthonról. ráadásul ez a köcsög szél... ez borzasztó. pedig iszonyatos szexhiányom van. csókra, érintésre vágyom. egy férfi közelségére. bizsergésre. de a lustaság, meg a vasárnap délután legyőzött mindent. meg talán az, hogy nem erre a férfira vágyom. hanem valaki egészen másra. és inkább várok arra a valaki másra. és nem kezdek addig senkivel. ennyi.
szegény macska, teljesen be van parázva ettől a vihartól. ha nem ülhet mellettem, akkor egy takaró alatt bújkál és retteg. elég durva, ahogy az ablakoknak nekimegy a szél.
punnyadok, tévézek, felkészülök a következő hétre, újra munka. újra a mókuskerék.
nos, igen, mindenki nem lehet annyira szerencsés, hogy hetekig síelget erre-arra... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése