vasárnap, március 09, 2008

ez a hétvége

is eltelt. vegyesen. szombat hajnali 1-kor feküdtem le, addig olvastam, írtam, neteztem.
szombaton délelőtt 11-kor keltem fel. porszívózni, takarítgatni kezdtem. 3 után jött át Viki, dummantani egy kicsit. úgy néz ki, rendeződik a viszonyunk. igazából nem is volt nagy error, de azért jó, hogy beszéltünk dolgokról.
miután elment, netezni kezdtem. HLGY-vel lett volna randim este, de elkezdtünk beszélni skype-on, bekapcsolta a kamerát, és bár láttam már róla képet, mégis, így úgy tűnt, mintha nem lenne 100-as. fura volt. el is ment tőle a kedvem. ezt meg is mondtam neki, majd letiltottam és kiléptem. valahogy nem tudom... nem jött be. ennyi. és még jó, hogy ez akkor kiderült és nem akkor, amikor már itt van és feszengek ezerrel.
még délután mutattam egy képet Vikinek, egy srácról, valamelyik oldalról küldte. meg hogy beszéljünk msn-en. Vikinek tetszett a srác, én bizonytalan voltam. mégis msn-ezni kezdtem vele. kb. fél órányi beszélgetés után jutottunk oda, hogy találkozzunk. kiderült, hogy tatabányai. eh. sebaj, kocsiba ül és feljön. oké. 8 előtt ért ide. bejött a lakásba, meglátta a tenyérnyi MU-s hűtőmágnesemet és egyből elalélt. kiderült, hogy ő is MU rajongó. :) GYP-nek hívják. (nem gyógypedagógiai eset. nem. kivételesen nem ennek a rövidítése) 30 éves. ugyanazon a napon született, mint R, csak egy évvel később. ettől kicsit lehidaltam, mikor kiderült. szóval oroszlán. 20 évig focizott, most trombitálni tanul. egy amerikai cégnél beszerző, sokat jár Pesten. és tartós kapcsolatot keres. állítása szerint nem az ágyról ágyra járó típus. Tatabánya nem a szomszédban van, mégis... azért megpróbálnám vele... azt hiszem. már ha ő is így gondolja majd.
a lényeg, hogy jött, megittunk 2 üveg bort, meg egy kis Sangriát, néztünk meccset, kellemesen becsíptünk. mutattam neki MU-s képeket, ő is volt már az Old Treffordon, nem is egyszer. :) ja, és sportban nagyon ott van a szeren... még a Real játékosait is fel tudta sorolni, sőt, a mezszám se látszott a tévében, mégis fejről megmondta, hogy melyik melyik. bámulatos. :)
no, hát kellemes esténk lett, jól összegabalyodtunk. 1 óra körül mentünk aludni. illetve majdnem aludni. :) nem volt őrületes pörgés, nem volt vad szex igazából, inkább csak lightosan feltérképeztük egymást. ígéretes versenyző az tény. és rengeteget lehetett vele hülyéskedni, nevetgélni. meg összebújni.
neki reggel 7-kor kellett kelni, mert zenekari próbára ment (március 15-én valami koszorúzáson játszanak), úgyhogy nem sokat aludtunk. miután elment, visszafeküdtem.
délben keltem fel. elmentem szavazni, boltba cigiért, meg Mekibe ebédért. hazajöttem, nyammogtam kicsit, tévéztem, majd megint lefeküdtem.
a motoGP futamra kapartam össze magam újfent. Talma motorjával lett valami. hiába vezetett egy csomó ideig, nem tudott a dobogónak a közelébe sem kerülni sajnos. :(
most nézem a választási eredményeket, legszivesebben mennék a Kossuth térre, hogy a kettős kordont felborítsam és összeveressem magam a rendőrökkel. nagyon kormányváltó hangulatom van. :)
jah, TG időközben megérkezett, hazajött egy kicsit a Világutazó. még ajándékot is hozott. nice. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése