vasárnap, március 16, 2008

beszélgetek

a macskával: "most bezzeg alszol a kurvaanyádat!!! most bezzeg tudsz csöndben lenni, hogy hulljon ki a lábad szára!!! éjjel meg nem hagysz majd engem békén!!! keljél fel te gempa dög!!!!"

28-án Dr.BI-vel fogok találkozni. tök jóóóóó!!! :) feljön Pestre, ha lesz valami buli, akkor elmegyünk együtt, ha nem, akkor nálam bulizunk, dumálunk. ezer éve nem találkoztunk, lesz miről beszélnünk. annyira édes volt... hogy ő ittasan már nem ül kocsiba, és hogy nem akarja, hogy azt higgyem, hogy hátulróljövős, de izé... én meg megmondtam neki, hogy nemár... 10 éve ismerjük egymást... vagyunk már úgy, hogy nyugodtan itt aludhat a vendégszobában. :) szóval így lesz. :)
felemlegetett régi dolgokat. hogy utólag megkövet, mert sokszor milyen csúnyán viselkedett velem... hogy elhívtam színházba, de visszaküldte a jegyet, meg az esküvőnkre sem jött el, pedig meghívtam... hááááát... egyrészt ezekre már nem is emlékszem (a színházas sztorira), másrészt meg fátylat rá. nehéz időszaka volt neki akkortájt... meg egyébként is kár a múlton rágódni. a lényeg, hogy talizunk. nice. :)

holnap este randi. egy korombeli pasival. már most szerelmes belém... én nem tudom mit csinálok a pasikkal... komolyan nem tudom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése