péntek, március 14, 2008

beszélgettem

a sráccal. akivel összeakadtam tegnap a társkeresőn. Dr. BI. :) fura volt... nagyon fura... de jó. állítólag előnyére változott az elmúlt években. mármint belsőre. kicsit lenyugodott. nagyon durva alak volt világéletében. már úgy értem, szélsőségesen nacionalista... egy őrült harcos. aztán volt egy kis balhéja és kiszállt a sergőből. meg belefáradt. csalódott lett. amit megértek.
elmondtam neki, hogy én meg most kezdtem megőrülni, meg politizálni. egyetértett, hogy pótolni kell, ami elmaradt, ne két gyerek után jöjjön rám ez az egész.
felvetette, hogy találkozzunk, ezzel indokolta: "végülis mindig jól megvoltunk" :) persze, szívesen taliznék vele. kíváncsi lennék az új énjére is. a lenyugodottra. mondjuk, ha még fogyna is... még akár... na, de nem kajabálok. :) és csillagvirágnak hívott. aminek senki más, soha, csak ő... :)
az előbb ZS hívott. nem vettem fel. nincs mit beszélnem vele. a hétfői sms-ére végül nem válaszoltam. azóta nem is jelentkezett, most próbált csak elérni.
GYP beteg (ezt még a héten írta, hogy begyulladt a mandulája, meg mit tudom én), írtam neki még a hét közepén levelet, meg sms-t is, semmire nem válaszolt. a társkeresőre belépett, ma is, ráadásul van ott olvasatlan levele. és nem tőlem. szóval szerintem ez ennyi. nyilván másnál is próbálkozik. meg különben is 70 km... úgyhogy felejtős.
TZ nem ír, de kb. pont leszarom.
R-rel beszéltem reggel msn-en, talán először írta le életében konkrétan azt, hogy "szeretlek"... kicsit meg is lepődtem. annál tovább sosem ment eddig, mint hogy "imádlak". szóban se. most valahogy mégis kicsusszant. kérdeztem, hogy tiltakozna-e legközelebb, ha újra olyan helyzetbe kerülnénk, amilyenbe múlt szerdán... azt mondta, nem biztos, hogy tiltakozna... :) epedve várom, hogy újra olyan helyzet legyen. :)
most próbálok kicsit dolgozni. este jön Béta meg Andi. Yozsi nem biztos, bár jó lenne... csinálok nekik melegszenyát, lesz pia, meg minden. jó lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése