péntek, március 28, 2008

ki korán kel

aranyat lel... mondta a főnököm ma, mikor meglátta, hogy milyen hajnali órán toltam át az emaileket neki. hát igen. hamar beértem. 6-ra mentem ugyanis manikűröshöz. varázslatosan szép lett a körmöm. piros-fekete!!! :) ma reggel találtam ki otthon, kávézás közben. ugyebár a hajam is ilyen színekben pompázik, meg hát jön a nagy meccs kedden, Roma-MU, aztán a visszavágó... szóval muszáj a klub színeiben pompáznom. :) megjegyzem, jó döntés volt, nagyon szép lett a kezem.
szóval korán beértem, megcsináltam egy csomó munkát, előre. ma rövid nap van, ráadásul korán le is akarok lépni, úgyhogy nem ártott előre dolgozni.
a buszmegállóba érve az oktogonon elkapott az őrület. addig a Belga Zigilemezéről hallgattam a kedvenceimet, de valami még pörgősebbre vágytam, mint a "Mit parodizálsz?". úgyhogy elindítottam a Paramore: Crush crush crush c. számát. léggityózás ezerrel. baromi jó ez a csaj, jó a zene. szeretnék én is ilyen vagány, dögös picsa lenni, ilyen fasza hajjal meg hanggal, mint ez a nőci... mondjuk, nem sok hiányzik hozzá... hiszen már most szinte ilyen vagyok. :) ráadásul ma emo-s sminkem van. csupa fekete. persze, ha valaki rám néz, nem az emo jut eszébe, hanem hogy mennyire dögös vagyok, hogy mennyire jól áll ez a smink nekem. :)
az egyik társkeresőn most elkezdtem naplót vezetni. mármint hogy ott is. kicsit nehéz kétfelé szakadni, ide azért jut talán kevesebb. bár a lényeges dolgok, gondolatok itt vannak.
és akkor jöjjön a ma reggel dala:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése