szerda, március 19, 2008

sikerült megfáznom

húsvétra. aranyosan. már csak ez hiányzott. az egész hétvégét végig fogom taknyoskodni. nice.
persze, így jár az, aki mínuszokban, nyitott ablaknál, szinte zéró ruhában táncikál órákat este. mert hogy ezt bírtam csinálni tegnap. jól kimelegedtem, aztán leültem, menetrendszerűen jött a takonykór.
a Tesómmal lerendezett másfél órányi telefonbeszélgetés után álltam neki cd-t írni, majd pörögni. elég volt pár slukk, teljesen megmarhultam. kibaszott jók ezek a remixek. először elkezdtem írni a gondolatmeneteimet papírra, de aztán feladtam a dolgot. egyszerre nem lehet táncolni, énekelni meg írni is, ráadásul full sötétben. :)
10 körül fáradtam be, akkor pornóra vágytam, de nem akartam 11-ig fent lenni, hogy a tévében beinduljon, hát a neten kezdtem keresgélni. majdnem találtam is jót, aztán mégsem. beléptem msn-re. R kattintott egyből rám.
össze-vissza faszságokat beszéltem neki. majd el lehet olvasni, hogy miket dumáltunk... érdekes volt... pár dolog eszembe jutott ma a dumálásunkból, hát elég széles vigyorral közlekedtem... :) imádom, hogy megőrül értem... ámbátor, szerintem soha többé nem fogunk már szexelni... soha... persze, tegnap benyögte, hogy... na, majd elolvassátok... :)
ma még randi... hulla fáradtan, taknyosan... éppen ideális, randiképes állapotban vagyok. :( alig látok ki a fejemből. deszép. :)
egyéb betegség nincs, asszem ez is bőven elég... :(

2 megjegyzés: