szerda, március 19, 2008

Történész

megint felhívott. mivel egész nap nem volt msn-en, meg sehol, már épp akartam küldeni rá egy sms-t, hogy akkor oké-e még a ma este. erre kb. 2 percen belül felhívott, ahogy ezt kigondoltam. hm. ez jót jelent.
most nem is dadogott. :) édes, vidám volt a hangja. :)
hajaj, közben meg TZ-vel levelezek... még úgy is hajlandó lenne velem találkozni jövő héten, hogy szexről mondjuk szó sem lehet, csak beszélgetés, tovább ismerkedés. mert hogy az én társaságom kellemetes, és szívesen van velem. hm. (ja, mert a jövőhetem Mikulás látogatásról fog szólni. már húsvétban megkezdődik. annyira zsír. takonykór és mikulás egyszerre, a szüleimnél, ünnepkor... nem tudtam mi hiányzik.)
de hát úgyis szájbavert szar idő lesz a hétvégén, szóval tök mindegy, hogy miért gubbasztok a szobában, csak most nem a saját lakásomban gubbasztok, hanem a régi gyerekszobámban.
tök jó lenne már valakivel menni újra a szülőkhöz. egy Férfival. aki szeret, a tenyerén hordoz, és nem egy olyan kocka, béna pöcs, mint az exférjem volt. be akarok már mutatni otthon végre egy olyan pasit, aki tényleg hozzám illik. akivel öröm együttlenni. aki jó társaság, nemcsak nekem, az egész családnak. könnyen beilleszkedik, nem kell noszogatni, hogy szólaljon már meg. vannak normális gondolatai, megnyilvánulásai. akitől egy csókot lopni a szülők háta mögött full izgalom és hatalmas játék vele minden szituáció. egy Férfit akarok, aki szeret, imád, aki oda van értem, aki megőrül értem, akinek a szemében minden percben az van: "hú, te vagy a legjobb csaj a világon, én meg a legszerencsésebb pasi, hogy veled lehetek..."
nos, erre vágyom. néha azt érzem, hogy fényévnyi távolságra vagyok tőle. néha meg azt, hogy karnyújtásnyira. ki kell tartanom. a végsőkig. nem adhatom fel a célegyenesben. jó úton járok, érzem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése