szerda, március 05, 2008

lőttek

a nyugis meccsnézésnek. R hívott az előbb. hogy akkor áll-e még a meghívás ma estére. meccsnézésre. mert még vasárnap dobtam neki egy mailt, hogy ha már nem talált be a névnapi partira, akkor ma este javíthat. semmi reakció nem jött rá. éppen ma puffogtam, hogy kapja be, meg hogy fel nem hívom. hehe. nem is hívtam. bezzeg ő! deszép. :)
úgyhogy jön. esz. isz. néz. nice. :)
TZ próbál velem beszélgetni mailben. de nekem nincs kedvem hozzá. félvállról válaszolgatok. kurvára nem érdekel, hogy jópofizni próbál.
aki a legjobban hiányzik, az jelen pillanatban nagyon távol van tőlem... ő biztosan egész nap csak siklik a havon, esetleg forraltborozik, szédíti a csajokat és az esti meccsre készül fel lélekben... küldöm felé az energiákat. egyrészt, hogy nyerjen a Real, másrészt, hogy gondolok rá, harmadrészt, hogy vigyázzon magára. hiányzik. csessze meg. :(
R hiába AS Roma drukker, én ma akkor is titkon a Realnak fogok drukkolni. illetve nem titkon. hiszen a vasárnapi mailben megígértem R-nek, hogy a Realnak szurkolok. csak hogy izgibb legyen. nem lesz nehéz teljesíteni. :) már csak dafke nem drukkolok a digóknak. eh. Totti... boaaaaaaa... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése