szombat, március 29, 2008

eszméletvesztésig

sikerült innom magam tegnap. nagyon brutál volt. aztakurva. ilyen még sosem... még csak a közelében jártam ennek az érzésnek eddig, de ez most mocskosmód sikerült. teljes KO. mindez cirka 2 óra alatt.
Dr.BI fél 9-kor érkezett meg. hozott nekem egy üveg mézes vilmost, magának egy üveg whiskeyt. rettentőmód dögösre sminkeltem magam, csöcskirakás is sikerült. nem volt az a célom, hogy magamra rántsam, csak annyi, hogy megkívánjon. hogy csorogjon a nyála. nos, bejött, láttam, hogy meglepődött a csinosságomon. aztán beszélni kezdett.  kb. fél óra alatt tisztában lettem az elmúlt 5-6 évével, az elmúlt kapcsolataival stb. fosta a szót. közben inni kezdtünk. durván. toltam a feleseket rendesen. aztán még slukkoltam is egy párat. nem is volt ezzel baj, csak azzal, hogy egész nap nem ettem semmit. az üres gyomromba töltöttem be 3-4 dl vilmost. és az gáz lett. 11-re kibaszottul elkészültem. nagyon durván. Dr.BI is persze. egy fél üveg whiskey lecsúszott a torkán, plusz 3 üveg barnasör. én már locsoltam a páleszt mindenfelé, a jégkockák röpködtek a nappaliban, nem bírtam állni. a befordulós cédémet hallgattuk, énekeltem, léggitároztam, táncoltam... aztán egyszercsak éreztem, hogy kicsúszik a lábam alól a talaj... full eszméletvesztés, eldőltem a kanapén... leragadt a szemem, forgott velem a világ, csak kapkodtam a levegőt. nagyon durva.
egyszercsak arra eszméltem, hogy Dr.BI guggol mellettem. betakargatott. a kisszobában megtalálta a legmacskaszőrösebb plédet, azt rakta rám. valamit nyökögtem, hogy köszönöm, de itt megint elszakadt a film. hallottam, hogy mászkál, de hogy mi történik körülöttem, az nem mászott be az agyamba...
egy idő után, fogalmam sincs mennyi idő után, felébredtem, betámolyogtam a hálóba. ott Dr.BI feküdt, full fényárnál, a franciaágyon, feje a lábnál, beletekeredve az ágytakaróba és iszonyatmód horkolt. na, levettem a nadrágom, és felkeltettem, hogy feküdjünk már le rendesen, ne így össze-vissza, meg lekúrtam a villanyt.
oké, lefekvés, valami mormogás, persze egymáshoz dörzsölődés, némi simi, kicsit át is ölelt. aztán elaludtunk. reggel fél 6-kor ébredtünk meg. hülyéskedtünk, még mindig full részegek voltunk, nekem a gyomrom háborgott, legszivesebben hánytam volna, vagy mégsem... én magam se tudtam eldönteni. kicsi simi, aztán kijöttünk bagózni. Dr.BI egy szál alsónadrágban. én tanga, melltartó meg a felsőm. hozzáteszem, mindegyik ruhadarabom narancssárga. :) ránézek, látom, hogy áll a farka. derékszögben basszus... nagyon vicces volt. bökte ki a nacit. mondtam neki egyből: "Te! akasszunk rá egy kabátot?" :) röhögtünk. nem zavartatta magát egyébként, ez tetszett. aztán visszamentünk az ágyba. aludni. illetve majdnem aludni. :) lefeküdtünk. simogatni kezdett. incselkedtem vele. megkérdeztem: "na? jó csaj vagyok?" erre ő: "igen, nagyon jól nézel ki..." hát aztán addig-addig, hogy csókolózni kezdtünk... és még egyéb finomságok történtek. konkrétan minden. reggel 6-kor. fullrészegen. fejfájósan. nice. :)
aztán megint bealudtunk. délután 1-ig horpasztottunk. nem sietett haza, sehova, tök otthonosan érezte magát nálam. ja, amíg én a kanapén fetrengtem éjjel, addig ő nekiállt elpakolni, meg mosogatni. elrakta a kaját a hűtőbe, meg ilyenek... hihetetlen... :)
felkeltünk, kávéztunk, bár mondta, maradjak, pihenjek még nyugodtan, igazából ő is vissza akart feküdni, de aztán mégsem. szóval kávé, cigi, dummantás, aztán megetettem a bolognaival, amit tegnap este csináltam. aztán letusolt, kölcsönkért néhány cédét és elindult haza. kb. 3 körül. búcsúzáskor kifejeztük egymásnak az iránti örömünket, hogy találkoztunk, meg hogy mennyire jó volt az este, meg rögtön kérdezte, hogy jövő hétvégén mit csinálok. :) mondtam, hogy a szombatom szabad. :)
hát... ez volt... kellemes volt az este. Tesómnak is elmeséltem, mert persze hívott már, hogy mi van... egy dolgot nem mondtam el, hogy már szexeltünk is. megállapodtunk Dr.BI-vel, hogy azt nem mondjuk el. azt mondja: "hát, te mégiscsak a Karó kishuga vagy... érted..." mondom: "ki nem szarja le??? a Karó kishugát nem lehet megdugni? az tabu?" :) na, szóval egyelőre kussolunk erről. egyébként azt mondta, hogy ő tudta, hogy ez lesz. hogy szexelni fogunk. én nem voltam benne biztos, először, de aztán az ágyban már éreztem, hogy nem közömbös... :)
alig ment haza, hívott Gyuszi, hogy menjek le a Dézsába, mert ott lesznek, Vikivel meg Pannival. összekapartam magam, fél5-re le is értem. 6-ig maradtam, jöttem haza meccset nézni. MU-Aston Villa 4:0!!!! lálálálááááááááááá!!!!! :) nagyon jó formában vannak a fiúk, remélem kedden hülyére szopatják a Rómát... :)
most tévézek még, aztán takarodok aludni.
délután hívott Skorpió, akkor ébredeztünk, nem vettem fel, de nem is hívtam vissza. azóta nem keresett. nem lennék most képes találkozni vele. szexelni pláne nem. kész vagyok nagyon. a cigit sem kívánom. őrület...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése