péntek, március 07, 2008

hezitáltam

tegnap, hogy menjek-e a Mentába, vagy sem. igazából a Vikivel történt levélváltás nagyon lehangolt. nem volt kedvem semmihez. aztán TZ próbált felvidítani, egy időre sikerült is. szívesen összefutottam volna vele tegnap, legalább egy ölelés erejéig, vagy akár hosszabb időre is, a Mentát passzolva. szóval először felvidított, aztán meg kurvára felidegesített. akkor meg már azért nem volt kedvem menni sehová. de aztán úgy döntöttem, hogy dafke megyek.
és jól döntöttem. :) a megdöbbent arcokat jó volt látni... volt, akivel 2-3 éve nem találkoztam, nem ismert meg. örültek nekem, én is nekik. beszélgettünk, kb. este 9-re értem haza. ettem még egy kicsit, aztán lefeküdtem aludni. 10-kor már durmoltam.
nem tudom ez a TZ mit akar. de ha még egyszer azt mondja nekem, hogy "ma nem jó" én felrúgom. húzza az ember agyát, aztán meg rámönt egy vödör jeget. hát normális? az édesanyjával szórakozzon!!! mindegy, tegnap dühömben csak annyit tudtam írni neki: "..." tehát szinte semmit. és ma nem jelentkeztem nála, cserébe ő sem. egy csomószor azt érzem, hogy csak hülyére vesz, hogy hülyének néz, hogy hülyít ezerrel. én meg ezt nem bírom. le lehet rólam kopni és be lehet fejezni. van nekem elég bajom, nem hiányzik még egy ilyen faszkalap az életembe, aki sosem ér rá, vagy ha igen, akkor hulla fáradt.
az exférjem is itt bukta el: állandóan fáradt volt. leginkább a szexre. na, ebbe a folyóba mégegyszer nem lépek bele. ennyi.
egyéb betegség nincs. az íróasztalomon reggel egy szál vörös rózsa várt. a Cég ajándéka. nőnap alkalmából. kedves tőlük... :)
ma fél 4-kor randi egy 25 éves mackósajttal. aztán este randi egy 27 éves szexőrült skorpió fiúval. bár ez utóbbi még nem biztos.
nice. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése