péntek, március 21, 2008

élvezettel haraptam le

a fülét a céges csokinyúlnak. hammm... nyami. :) mogyorós bocinyúl... hehe... bocinyúl... :) ez elég  mutánsosnak hangzik.
amúgy meg kurva szarul vagyok. olyanokat tüsszentek, hogy sokszor azt várom, a tüdőm egyszercsak a számon vagy az orromon át távozik belőlem.
ráadásul nem vagyok éhes, sőt, hányingerem van, csak a ropit tömöm magamba, meg ezt a bocinyulat most megkívántam. (időközben eljutottam az agyáig, illetve annak helyéig... höhö) reggel elég erősen elgondolkodtam, hogy lehet, tényleg terhes vagyok??? az azért duva lenne... áh, nem. nem lehet. kizárt dolog. holnap meg fog jönni és jó lesz.
annyira köcsög idő van!!!! hideg szél fúj... szétfagyott a fejem reggel teljesen. vastag harisnyát akartam felvenni, persze elfelejtettem, úgyhogy nem csoda, ha beteg vagyok.
amúgy, elvileg jobban vagyok már, legalábbis belülről mintha azt érezném, hogy tisztulok, hogy szabadulok meg a takonykórtól, cserébe ez a külvilágnak egészen máshogy jön le. szerintem, anyám meglát és elsírja magát... jó kis húsvétunk lesz. :(
de jó lesz már végre otthon, a macska nélkül aludni, és nem a vinnyogására ébredni hajnali 5-kor. rámfér egy kis nyugalom, pihenés. persze hétfőn már tűkön fogok ülni, hogy hazajöhessek, a saját ágyamba, meg ahhoz a gempa macskához, akit imádok, de most elmenni vágyok.
fura ez, hogy innen nézve is haza megyek, meg onnan nézve is haza jövök... vagymi...
ma megint szétunom bent az arcomat, szerintem... hálistennek csak 3-ig leszek. aztán tipli a vonathoz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése