hétfő, március 10, 2008

már majdnem

írtam sms-t GYP-nek. már elkezdtem a jópofizós, helyeskedős smst, aztán meg jól kitöröltem a francba. én aztán nem fogok írni. de nem ám!!!! már megint én írjak először? már megint én jelentkezzek először??? különben is, százmillió forint a telszámlám, nem küldök sms-t. drága. ennyi.
nem értem, hogy ha valaki eltölt egy kellemes estét valakivel, akkor miért nem lehet még aznap, ha hazaért, vagy másnap küldeni neki legalább annyit, hogy "köszi", vagy "ennyi elég is volt belőled", vagy akármi. tudom, persze, én is írhatnék. de bakker, én a lány vagyok. picsába. udvaroljon, vagy valami, a pasi. ne én neki. szokjak már le erről. illetve le is szoktam erről.
persze, ahogy ezeket a sorokat írom, jön egy sms. szívdobogás, hogy esetleg GYP... de nem. ZS írt. a múlt hét keddi "strigula"... kedveskedik, szép hetet kíván. pénteken este vele osztottam meg virágnyelven a bánatom. hogy depis vagyok és magányos. szép lett volna tőle, ha akkor átjön kicsit bátorítani, de nem tette. na, persze, ha jobban belegondolok, nem is vágyom rá. mindegy. nem is tudom, erre az sms-re most válaszoljak-e vagy sem.
kibaszott durcás vagyok, pedig. pedig lenne okom örömre. de nem tudok. rengeteg melóm van, sose érek a végére, ahogy elnézem. és a főnököm is olyan faszságokat talál ki néha, hogy a hajam kitépem. arghhh...
tök keveset aludtam. későn is feküdtem le, meg nem is ment egyből az elalvás. fáradt vagyok. nem újdonság.
megyek, rágyújtok, aztán megkísérlem behozni a munkában való lemaradásom.
ójaj... még meg kell írnom Linának, hogy nem tudok menni a hétvégén a könyvbemutatójára, Kolozsvárra. eh. szép feladat. pofámról lesül a bőr, de nem tudom megoldani. ráadásul egy vasam sincs. csináltam egy költségvetést tegnap... hááááttt... éhenhalás... :(
várom a negyedéves bónuszt ezerrel. remélem, áprilisban egy nagyon-nagyon vastag boríték lesz a jutalmam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése