csütörtök, március 13, 2008

beteg

mennyire vagyok, ha folyamatosan ez a Blind c. szám szól nálam??? :) nagyon durva... délután még gondolkodtam, hogy kéne egy kis Petőfit hallgatni, de egyszerűen nem tudtam odakapcsolni. megszólal ez a zene és készvagyok.
megvolt az "előadás".  FLP. annyira éreztem. pár éve már szinte belevágtam, de csak a családot láttam el cuccokkal, jobban nem foglalkoztam vele. pedig van benne biznisz. elvileg. nem tudom mit csináljak. gondolkodnom kell ezen. csábító az ajánlat, de mennyi időm lesz ezzel foglalkozni? mennyire leszek sikeres? a pluszpénz jól jönne, nem kérdés, de ahhoz azért itt is melózni kell. aztán egy idő után hátradőlhet az ember, de az legalább fél-egy év. jó, kisebb összeg jönne már előbb talán, de akkor is. az meló.
rájöttem, hogy csütörtökre azért vagyok geci fáradt, mert egész héten pörgök, meg hétvégén is. ilyenkor azért kell pihennem, hogy hétvégére legyen erőm újra pörögni.
és bakker, nem a melóban pörgök, mert ma is szétuntam az arcomat. najó, néha ott is. de az 5 munkanapból max. 1-2 nap hetente.
a digitv-t meg kibaszom a francba, nemsokára, érzem. ha lenne ennél olcsóbb, nem gondolkodnék. megőrít ez a pixelesszakadozós szarság. fuck.
az önkifejezés és önmegvalósítás új formáját álmodtam meg az írás mellett: festeni, rajzolni fogok!!! trúval ma jól ki is veséztük a témát. mégiscsak ő ebben az illetékes. :)
felemlegette a régi sztorikat, amiket az együtt eltöltött éjszakai műszakokban produkáltunk/produkáltam. visítva röhögtem. még most is.  7-8 év után is. botrány. már akkor se voltam normális. :) és milyen durva, trút 8 éve ismerem. nice. örülök neki, hogy ilyen jó barinők lettünk, maradtunk, meg leszünk is még. asszem.
ja, és egymást fogjuk ápolni, ha betegek leszünk, mint az öreglányok, ezt a napokban beszéltük meg. :) (elkapta a fosóshányóst, így került elő a szitu)
ma úgy felbasztak egyes kollégáim, hogy majdnem szétrobbantam. valamit tennem kell. ez így nem mehet tovább. asszem hétfőn ültetni fogok, mint áltisiben bakker...
de ma legalább a pipsziből szippantok, le kell vezetnem a feszkót. meg jó lenne már normálisan aludni is. :)
nagyon durva, hogy annyira ott tartok, hogy kell valaki, hogy már azon gondolkodtam ma, írok Jokernek: mégis... áh... ez nagyon durva.
pedig le kéne szarnom az összes nyomorult pasit, magasról. csak a dugás ne hiányozna annyira. picsába. nincs itthon több tartóselem. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése