csütörtök, március 20, 2008

a barkó

a gyengém... elég régóta... barkó aka pajesz.
olyan szexi, olyan férfias, olyan különleges, olyan ellenállhatatlan...
már régóta akarok írni erről, hiszen pl. TG is barkót visel (abba is beleszerettem anno egy pillanat alatt... a barkójába...), meg mondjuk Csírabácsi is, mióta ismerem...
de amiért ma arra vetemedtem, hogy végre írjak erről, az egy riport megnézése volt, Javier Bardem Oscar-díjas színésszel...
hát... ez a férfi valami zsönyör... és az a barkó amit visel... ah... teljesen elaléltam... csodálatos spanyol Férfi... hmmmm... :)
az elmúlt hetekben kétszer is együtt utaztam reggel egy sráccal, aki szintén barkót visel... nem esett ki a szemem a bámulástól... áh... dehogy... olyan nekem ez a barkó dolog, mint trúnak az alkar. hogy ő meg abba van belepusztulva. Kiss Tibiébe. hozzáteszem, Tibinek is barkója van.
igazából minden különleges Férfinek az van. aki igazán Férfi.
és nem valami szürke, tucat ember, egy a sok közül... aki ugyanazt a szar pacsulit használja, mint többi... csak tudnám mi a szar az??? ma is, a liftben ment fel előttem egy pasi, ahogy beszálltam utána, még akkor is éreztem. ugyanazt a bűzt. nagyon ki van rá hegyezve az orrom... undorodom tőle. és mégegyszer megérzem ezt egy fiún, elhajtom azonnal a francba.
bár, most egy darabig biztos nem randizok senkivel. csak egy emberrel... akinek szintén van barkója... és TZ a monogramja... :)

és mivel se TG-ről, se TZ-ről, se Csírabácsiról nincs felhatalmazásom képeket közölni, hát jöjjön ez a gyönyörűséges spanyol színész... CSAJOK!!! csorogjon a nyálatok!!! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése