szerda, március 12, 2008

szimpla estém

volt tegnap. HAHAHA! :) ezt a poént csak TG érti. ;)
az úgy volt, hogy hazaértem a munkából, ettem, összerotytam. erre hívott 7-kor Béta, hogy szakított Tomival, és most a Szimplában ül Andival, és jólesne neki ha odamennék. némi vívódás után fél 8-kor elindultam. és végül nem bántam meg.
ez a cukorborsó TG közben átnyomta a zenét, amit leszedett nekem. annyira imádnivaló, önzetlen cimbisrác... mindjárt egy egész albumot ledurrantott. holott nekem csak egy szám kellett volna. hát lehet rá rosszat mondani??? aligha... a nyilas vére... hogy maximalista, hogy valamit vagy teljesen, vagy sehogy... áh... fantasztikus ember nah...
szóval elindultam, zene a fülemben, őrület. blaháig villamos, onnan gyalog. először elfelejtettem, hogy hova kell mennem, Szimpla vagy Szóda, de aztán rájöttem, hogy Szimpla. odaértem, Andiék már ott söröztek meg cigiztek. nem sokkal később Yozsi is befutott. újra együtt a nagy csapat. :) Yozsit rögtön azzal fogadtam: ugye van nálad móka? :) nanáhogy! :)
ápolgattuk Béta lelkét, én forraltboroztam. az uccsó forintjaimat cigire és forraltborra költöttem, de úgy, hogy tulajdonképpen az egyik borra már Yozsiék hívtak meg. na, a lényeg, hogy Yo megtekerte amit. aztán abban állapodtunk meg, hogy mi kimegyünk ketten, elszívjuk a felét, aztán visszamegyünk, a másik felét odaadjuk Bétáéknak, kimennek Andival, és elszívják.
aham. a kecskére káposztát tipikus esete lépett életbe. Yozsival faszán eldurrantottuk az egész trombit. és már gyártottuk a sztorit, hogy mit fogunk mondani a többieknek. igazából, volt még móka, hogy csináljon nekik egy másikat, de mikor visszamentünk, én már tök készen lettem, meg akartam nézni, Béta kivel beszél telefonon, ekkor felborítottam a poharam, a forraltbor Andi kabátujját eláztatta, meg persze a cigipapírt is. úgyhogy nem tudott a másik joe elkészülni. sajnos. persze jogosan kaptuk meg, hogy milyen gecik vagyunk. de hát velünk nem lehet bírni ilyen helyzetben. Yozsi nagy király. :)
kurvajót beszélgettünk egyébként, baromira nem bántam meg, hogy lemendtem. hú, mennyi jó pasi volt ott... hmmm... :)
10 után indultunk el hazafelé, vagy hát valamerrefelé. inkább fél 11-kor talán. a blaháig együtt mentünk. én persze nem bírtam a pofám befogni, hülyeségeket beszéltem, kurva hangosan, folyamatosan. az aluljáróban elváltunk, ők metróval, én villamossal haladtam tovább. a megállóban előkapartam a telefonom, meg a headsetet. nem volt egyszerű művelet, ilyen állapotban kibogozni a cuccokat.
aztán nyomattam a zenét. csak egy számot. hihetetlen hosszúnak tűnt. legalább 10 percesnek. kurvajót mozogtam rá. meg vigyorogtam. ez a majom TG járt a fejemben. hogy mennyire fantasztikus ember... hogy mennyire örülök, hogy megismerhettem. hogy cimbik lehetünk. ja, meg hát még nagyon sokminden járt a fejemben. :)
a villamostól sétáltam haza, szinte táncolva, a zene ütemére lépkedve. azt hittem, sose érek a házhoz.
otthon leültem. ettem egy kicsit. néztem pornót, South Parkot, aztán lefeküdtem aludni. rövid éjszakám volt megint, de legalább aludtam, mint a dög. nem volt forgolódás, gondolkodás. hülye álmok igen, bár még az se biztos.
Joker küldött üzenetet a társkereső oldalon, hogy "Kívánlak! Ha egy szakállas fickó a zsákjába tuszkol, ne ijedj meg a Mikulás az: téged kértelek...:)" hát erre nem igazán tudtam mit válaszolni. de persze jólesett.
ma milka tapsifülesnek öltöztem. két copfom van és lila cuccokban vagyok. :) nagyon aranyosan nézek ki, az tény. :)
reggel tudatosult bennem, hogy a színes, szivecskés hajcsatkészletem beesett a mosógép mögé a heti mosáskor, és valószínűleg a hetek óta nem talált neszeszerem is ott van. ma esti program, elrángatni a mosógépet a helyéről. ki tudja, milyen, rég nem látott csodákat találok még ott. :)
amúgy meg annyi munkám van, hogy meghalni nincs időm. wháááááááá!!!! de mindjárt hétvége. ez éltet. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése