kedd, március 25, 2008

fel lett baszva

az agyam már megint. a kurvaéletbe már. hogy mért nem szakad már le mindenki rólam a büdös picsába???
kezdte Viki, hogy akkor hétvégén valami program. mondom oké, de low cost, mert nincs pénzem. de miért nincs. mert nincs bazmeg, azért. jó, akkor állatkert. mondom, azon még gondolkodnék, de hozzám is fel lehet jönni, hitelkártyával tudok piát venni. de hát nincs piálás meg spanyol se, mert hátha most rakták össze a gyereket. ennyit a buli évéről. nice.
aztán trú, hogy miért nincs pénzem. hát bazmeg azért. mert egyedül tartom fenn ezt a kibaszott lakást. meg mert nem volt állásom másfél hónapig. meg előtte se kerestem kurvajól. meg az anyám picsájáért. hát tessék. havi költségvetésem számokban.

Bevételek:
fizetés: nettó 175.000,- Ft.
albérlet: 45.000,- Ft
garázsbérlet: 12.000,- Ft
Összesen: 232.000,- Ft + 10.000,- meleg kajajegy (felhasználási lehetőségek korlátozottak)

Kiadások:
Lakáshitel havi törlesztés: 75.000,- Ft
Lakáshitel kezelési ktg: 18.000,- Ft
Diákhitel: 5.000,- Ft
Hitelkártyákra fizetendő: 38.000,- Ft
Közös ktg.: 25.000,- Ft
Elmü: 5.000,- Ft
Telefon: 8.000,- Ft
TV: 5.500,- Ft
Net: 10.000,- Ft
Anyunak havonta: 15.000,- Ft
Nyugdíjpt: 2.500,- Ft
Víz-csatorna: 3.000,- Ft
Összesen: 210.000,- Ft

Mennyi is marad havonta??? 22.000,- Ft + kajajegy. ebből havi szinten mondjuk 4.000,- Ft a manikűrös, amiről nem vagyok hajlandó lemondani.  valamint legalább 2.500,- Ft útiköltség, ha lemegyek anyámékhoz, havonta egyszer. egyebet magamra nem költök. hónapok óta. és amit költök, azt is hitelkártyával. igen. az megszaladt. mármint az a kiadás. de nagyrészt még a tavaly manchesteri utazás költségeit nyögöm, másrészt volt karácsony, amit az állástalanságom miatt is mondjuk át kellett vészelni. meg szilveszter. meg házibulik, meg ez meg az. olyankor soha senki nem kérdezi, hogy van-e pénzem...
és mindig van valami extra kiadás. múlt hónapban banknál szerződés módosítási díj (30.000,- Ft) és közjegyzői díj (18.000,- Ft), amiért a Tesómat pumpoltam, mert nekem már nem telt rá. cserébe ő nem tudja a számláit kifizetni, tehát a végtelenségig tőle sem kérhetek, sőt, ideje lenne már visszaadogatni neki azt, amivel tavaly ősz óta támogatott.
és akkor ne cigizzek, mert azon mennyit spórolhatok. a kurvaistenmegbasszamár. ennyi örömem se legyen ebben a kibaszott életben, mint a cigarettázás???? hát a lófaszt.
akkor be van fejezve a partizás, meg a házibulizás, meg minden. ennyi. nem megyek sehova, ide se jöjjön senki, vagy ha jön, tőlem aztán ne várja, hogy bármit is virítsak. ennyi.
és akkor még megtalál az ex-férjem, hogy akkor hol van a születési anyakönyvi kivonata. biztos nálam. mert az kéne neki. én meg félig viccesen, félig idegzsábán megkérdezem: mi van? újra megnősülsz? ahhoz kell??? meg mondom neki, hogy menjen önkormiba, pár ezerért kiadják, ne legyen szarrágó. erre beszól, hogy a megjegyzéseimet tartsam meg magamnak. na, mondom, de fasza, jól kiosztottál... elmész te is a kurvaanyádba, te szarrágó faszkalap bazmeg. költsed gyógyszerre, meg plazmatévéhegyekre mindet, amit összegyűjtögettél. MINDET BAZMEG!!!!
hátbazmeg, mindenki elmehet a jó büdös picsába. le lehet rólam szakadni. csoda, hogy túlélek... másfél éve egy szaros fizuból. és ezek a költségek akkor is megvoltak, amikor annál a rohadás cégnél átlag havi 70.000,- Ft-ot kerestem tavaly ősszel. csoda, hogy nincs pénzem???? menjen már mindenki a faszba tényleg.
be van fejezve az itt bulizás. meg az akárhol bulizás. ennyi. hagyjatok a faszomba békén. le lehet rólam kopni. ennyi.
már látom a jó ötleteket, hogy nem kell nekem ekkora lakás, meg ne tartsak macskát, meg keressek másik állást több pénzért.
nem vagyok kíváncsi az ötletekre. mindenki bekaphatja. de sürgősen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése