vasárnap, március 30, 2008

10 körül

zuhantam az ágyba este. éjfélkor Skorpió telefonja ébresztett. hogy hát azért hív, mert azt akarja mondani, hogy összejött a régi barátnőjével, és bár nagyon jó volt velem, de hát ott meg érzelmek, meg mit tudom én, és úgy gondolta, úgy korrekt ha ezt elmondja stb. jólvan, mondom, gratulálok. és letettük a telefont. kicsit szar duma ez szerintem, egyrészt, másrészt meg pont leszarom. isten ments, hogy vele járjak... bár a farka... hú... hát az valami gyönyörű... no, sebaj. leszarom. egy strigula volt a többi között. ennyi.
aztán bealudtam. reggel fél 9-kor TZ sms-e ébresztett: "Szépjóreggeltet kisasszony! :o) remélem jól aludt, és kellemeteset is álmodott, esetlegesen reggeli önsimogatás volt? :o)" erre azt válaszoltam: "Alukáltam és még most is pihizek. És Pákozdon mi a szitu?" erre még nem jött válasz. beszéltük ugyebár, hogy ha nem csapja szét magát a hétvégén, Pákozdon, ahol szőlőt metsz, akkor feljön ma éssssssss... :) gondolom ezért jelentkezett reggel... mert csüt. délután óta semmit nem kommunikáltunk. se email, se telefon, semmi. kíváncsi leszek...
ma reggel vettem észre, hogy Dr.BI egy pár zoknija itt maradt... :) ha visszahozza a cédéimet, megkaphatja. majd akkor túszt cserélünk. :)
néztem a MotoGP-t, igazából azért keltem fel, mert még szívesen aludtam volna tovább, de hát Talma a 4. körben fel kellett hogy adja, megint beszart a motorja. nem is nézem tovább. így már nem érdekel. remélem, a következő futam jobban sikerül majd neki...
azon gondolkodtam, hogy ha a szomszédok követik esetleg, hogy nálam milyen férfiforgalom van... hogy mindig más pasi jön, van, hogy minden nap más, és van, aki csak egyszer fordul meg itt, mert kevés a visszatérő vendég... szóval az, aki ezt követi, nyilván azt gondolja, hogy ebből élek... :) pedig nem. :) a héten is... szerda TZ, csütörtök Skorpió, péntek Dr.BI, szombaton Dr.BI, vasárnap TZ esetleg, kedden majd R jön... áh... nagyon durva... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése