csütörtök, március 20, 2008

nem vette a lapot

Történész sajnos tegnap. azt hittem, könnyebb dolgom lesz. hogy érteni fog a jelekből. hát nem. nem értett. küldözgette reggel a társkeresőn az üzeneteket, hogy imád, meg csók, meg minden. erre én visszaírtam, hogy ne haragudjon, nem őt keresem. erre besértődött. aztán egy levélben kifejtettem neki részletesen, hogy tényleg nincs vele semmi gond, de nálam nem volt szikra és kész. ennyi. azt hiszem, ez így korrekt. nem vele van a gond, hanem velem. mármint hogy vele kapcsolatban. nálam nem indult be semmi.
este betoltam két adag neocitrant, meg egy algopirynt, aztán két takaróval takarózva, vastag zokniban, lefeküdtem aludni. egész hamar elaludtam és egész jól sikerült pihennem. egyszer sem keltem fel orrot fújni pl.
persze a macska megint túl korán ébresztett, kezdem már unni...
tegnap összesen 5 szál cigarettát szívtam el, abból is kettőt este, miután hazaértem a randiból és bevacsiztam. akkor valahogy jólesett. egyébként baromira nem. ma még rá se tudtam gondolni. nem is rossz... :)
úgy érzem, ma kiköltözök a kanapéra a paplannal, főzök teát, előveszem a háztartási kekszet, és úgy fogok tévézni este.
grrr... gyűlölöm ezt a takonykórt. piros és fáj az orrom az állandó fújkálástól, könnyezik a szemem, most már a köhögés is kezdődik... legyen már vége... lécci...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése