hétfő, december 31, 2007

áthívtam tegnap

KM-et. azzal a céllal, hogy megmondjam neki, nem.
átjött. szerelmet vallott ezerszer. a kanapén "gyötörtük" egymást, közben az én zenéimet hallgattuk, cd-ről. mellette ment hang nélkül az MTV Hungary. egyszercsak feltűnt Manu Chao. és a Me Llaman Calle c. dal. eszembejutott TG. (persze egyből könnyes lett a szemem...) hogy összetörte a szívem. és hogy egyszerűen nem vagyok képes mást szeretni. mert ő a mérce. nem kell olyan, aki nála bármiben is kevesebb.
meg is mondtam KM-nek, hogy nem akarom bántani, mert nem érdemli meg. és mégis bántani fogom. arról is beszéltem neki, hogy ne legyen szerelmes. mert nem éri meg. én legalábbis mindig rossz emberekbe voltam szerelmes eddig. ez az én keresztem. egyébként is hitetlenkedtem, hogy 24 óra alatt hogyan szerethet belém valaki... végül engedtem a csábításnak, szexeltünk. ki akartam próbálni. tudom, szarul hangzik, de ha ott teljesített volna, akkor lehet, hogy "arra" megtartom. de sajnos az sem ment neki... pedig én igyekeztem átadni magam. áhhhh... felejtős. hiába suttogta, lihegte: szeretlek... még az sem segített... nem vagyok képes... össze lett törve a lelkem, a szívem, el lett rabolva, így nem adhatom oda másnak, hiszen nincs mit odaadnom...
mondta, hogy ne legyek bizonytalan, inkább mondjak nemet kettőnkre, mint bizonytalan legyek. erre nem mondtam semmit. de ez lesz a vége. mihamarabb. ennyi. 
1-2 órát aludni is sikerült. 9-kor keltünk fel. gyorsan elindultunk, én boltba, ő haza. 10-re itthon voltam, lefeküdtem, 1-ig próbáltam aludni, de nem sok sikerrel. olyan kibaszott fáradt vagyok, hogy az nem igaz. hogy ebből milyen szilveszteri buller fog kisülni??? hát... arra kíváncsi leszek...
Viki pont akkor hívott fel egy hülye viccel (hogy lefújva az egész, mert Gyuszi belázasodott), mikor a tök egyszerű receptet sikerült elbasznom. vagyis hát nem sikerült sehogy. na, mindegy. ennél az este csak jobb lehet.

Ezúton Mindenkinek a legeslegnagyobb ereszdelahajamat kívánok ma estére, és az egész 2008-as évre, emellé meg egészséget, boldogságot, szeretetet, szerelmet, pénzt, gazdagságot, megbecsülést és minden szépet, amit csak lehet.

BUÉK!!!!



1 megjegyzés:

  1. mondta, hogy ne legyek bizonytalan, inkább mondjak nemet kettőnkre, mint bizonytalan legyek. erre nem mondtam semmit.


    könyörgöm :)))))tru

    VálaszTörlés