szombat, december 01, 2007

felvettem

a felsőm, ami kedden este volt rajtam. az ujjában bennemaradt RT illata. most azt szagulgatom. elég betegesen. lassan és nehezen térek napirendre a történtek felett. tök gáz.
eszembejut, ahogy az ágyban fekve, átölelve azt mondja: "te nagyon el lehettél hanyagolva..." és milyen igaza van... egy éjszaka alatt többet kaptam tőle, mint.
TG az előbb rámklikkolt, hogy mi van velem, hogy vagyok... tök meglepődtem. szinte már a jófejség határát súrolja a viselkedése. céges karácsonyi buliba megy és/vagy kocsmázni. mondtam neki, ha a WB-ben kötnének ki, szóljon, lemegyek. azt mondta, majd üzen, mert nem kizárt.
mindjárt jön Béta. ki van borulva, mondtam, hogy jöjjön fel dumálni. most leugrok a boltba cigiért meg némi kísérőért. szerintem bebaszunk ma este. nekem legalábbis ehhez lenne kedvem. ha TG netán üzen, megmondom neki, hogy nem találunk már le, de feljöhet. ;)
kell egy pasi. nem bírom végigcsinálni a karácsonyt meg a szilvesztert abban a tudatban, hogy egyedül vagyok, hogy nincs kire gondolni, nincs kit szeretni, nincs kire várni, nincs kinek ajándékozni... kell valaki... különben megkattanok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése