szombat, december 22, 2007

aztabetyármindenit

milyen este volt... ;)
hijnye, asszem egyikőnk se bánta meg...
nos, az volt, hogy gyönyörűségesen elkészültem, haj, smink, ruha, minden. meggyújtottam a gyertyákat, elfújtam a trombita 2/3-át. felhangosítottam a Zenét. táncolni kezdtem. éppen kezdtem jól lenni, amikor a macska telehányta az előszobát. az összes kaját kirókázta. nem tudom, hogy a füst, a zene vagy a jelenlétem hatott rá így, mindenesetre beokádott. kezdtem összetakarítani. kész. kézmosás. tánci, lazulás tovább.
1-2 perc múlva csengetett TG. beengedtem. egy örökkévalóságnak tűnt, mire a kaputól felért. bejött az ajtón. puszi. de nem bírtam magammal. megcsókoltam, magamhoz szorítottam. átölelt. levette a kabátját, cipőjét, bejött a nappaliba.
"- Boldog Szülinapot!"
"- Köszönöm..."
"- Van itt egy pár gyertya. Szerinted mennyi?"
"- Hm. Nem tudom. Csak nem pont 27?"
"- Hát, összesen igen. Itt kint 20, itt bent pedig még 7..."
és ezzel bevittem a hálómba...
és ami itt történt... huhhhh... no, arról nehéz beszélnem... olyan hihetetlen dolgot műveltünk... szeretkeztünk. de valami csodálatosan. vetkőztettük egymást, csókolóztunk, egyre jobban felhevültünk. együtt ringtunk a zene ritmusára, csípőnk egymáshoz szorítva. néha egy-egy dallamfoszlány eljutott az agyunkig, akkor énekeltünk. valami megfoghatatlan volt az egész. teljesen elengedtem magam.
aztán még beszélgettünk, röhögcséltünk, főleg én beszéltem hülyeségeket és vihogtam nagyokat. majd megemlítettem, hogy egyharmad zöldség még van. kijöttünk a nappaliba. én csak az ágyterítőbe csavartam bele magam, úgy jöttem ki. TG elfújta ami maradt, aztán leült mellém a kanapéra. nagynehezen életet lehelltünk a gépembe és vicces videókat kezdtünk nézni. meg mindenfélét. néha összebújva, egymást simogatva. beszélgettünk, néha az élet nagy dolgairól, néha meg csak baromságokról.
sajnos 10 körül mennie kellett... reggel 4-kor kel, indul Bécsbe. elmentem volna vele szívesen, de dolgozni megy. azt mondta, majd elvisz egyszer kávézni. :)
miután elment, enni, tévézni kezdtem. South Park kipipálva, pornó kipipálva. kurvajól érzem magam.
a csókja még mindig TOP1. gyengéd, finom. minden téren... ha emiatt az este miatt nem kattan rám... akkor én aztán már nem tudom...
már egyedül voltam, mikor azon gondolkodtam, hogy mi a szitu...
jócsaj vagyok. szeretem a focit. szeretem a sportokat. szeretem a bulizást, ivást, pörgést, baromkodást, bandázást, haverkodást. imádok szexelni. szeretek mindenféle zenét. szenvedélyes vagyok. nyitott vagyok. érdeklődő vagyok. intelligens vagyok. van humorom. oké, van hasam, seggem és a melleim... nos... hagyjuk... de bakker... miért nem értékel egy pasi sem??? egy csomószor azt érzem, hogy tökre ideális nőci vagyok. mégsem kellek. mit kellene még tennem??? más csajok a kanyarban nincsenek hozzámképest. mégis ők kellenek... MIÉRT???
ezzel most nem alázom magam, mert nem. én tisztában vagyok az értékeimmel, van önbizalmam, tudom mire vagyok képes és hogy ezzel egy pasit nagyon-nagyon boldoggá fogok tenni, örök életére. de mikor? és kit???
tudom, eljön majd az én időm, találkozom majd azzal, akinek pont én kellek... csak most már jöhetne az az "én időm"... :)
jut eszembe, próbálta kiszedni belőlem az új blogom címét, de nem adtam meg magam... :) na, azt már aztán nem. ezeket a sorokat nem fogja többé pasi/pasijelölt olvasni. se expasi. ez tuti. :)
most már csak egyre vagyok kíváncsi. fog-e valamit reagálni a történtekre. jön-e legalább annyi visszajelzés valamilyen csatornán, hogy: "hú, vaze, ez nagyon jó volt..."
vagy valami ilyesmi... ha nem jön, akkor is jó emlék. és nem vagyok benne biztos, hogy most megint beleszerettem. ha viszont esetleg rákapna a dologra, mármint rám... nos... akkor nehéz lenne megállni, hogy. de most jól vagyok. szép karácsonyom lesz. főleg, ha erre az estére gondolok... :) najó, egyébként is.
persze most csak az fogja baszni a csőröm, hogy mikor jelentkezik már, legalább egy sercintésnyit... megy síelni a hétvégén, aztán meg haza, karácsonyozni... kíváncsi leszek...
gondolom azt nem kell mondanom, hogy a Me Llaman Calle ment egész végig, amíg szeretkeztünk... ;) értékelte... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése