szombat, december 15, 2007

mint a medvebőr

úgy kikészültem tegnap este. ex-gyárosok feljöttek, ittunk, megfújtuk kétszer a trombitát, aztán 8 körül lekecmeregtünk WB-be. hááááttt... nem tudom hogy jutottunk el oda... úgy a háztól 5 méternyire már éreztem, hogy nekem vissza kéne fordulnom, mert nagyon szétcsaptam magam. aztán a mínusz ezer fokban mégis odaértünk. leültünk, forraltboroztunk, dumálgattunk, röhögcséltünk.
semmi zene nem volt, ez kicsit odabaszott. 10-ig bírtuk kb, aztán elindultunk a Mekibe, sajtburiért, mert mindenki megéhezett. be is toltunk 2-t fejenként, najó, Yo kettő és felet, mert elkuncsorogta Bétáét, aki így csak másfelet. azt hittem rámfagy a nadrág... nagyon hideg volt. még hazasétáltam, néztem South Parkot, de persze bealudtam rajta.
lefeküdtem, és pár perc kattogás után végre elnyomott az álom.
délelőtt 11-ig sikerült durmolnom. jól esett, mit ne mondjak. rámfért már egy jó alvás. úgy látszik, tényleg ez a megoldás, ha nem tudok aludni, fújok egy kicsit és kész.
nagyon-nagyon jó volt a tegnap este, nagy-nagy ölelésekkel köszöntöttek, hiányzott már ez...
délben nekiálltam a ma esti karácsonyozásra ajándékot készíteni... hááááááááááátttttttt... lesz röhögés, az tuti. még nem írhatom le, hogy kinek és mit, mert addig csekkolhatják a blogot és akkor oda a meglepi, de lefotózom, és alkalmasint közzéteszem a műalkotást... :) 31 évesen a kézügyességem az kb. a nullához konvergál... ennyi... :)
G. még nem jelentkezett... ez egy kicsit fáj... ilyen könnyen lemondott volna rólam??? az nem lehet... bízom benne, hogy hétfőn azért majd ír egy sort, hogy mi a péló történt velem...
éhes vagyok, de nem akarok enni. bízom benne, hogy Nyúlék készülnek kajával is, nemcsak forralt borral. :)
most még relaxálok kicsit, aztán elindulok. fincsi idő van, nem tudtam mi hiányzott...

1 megjegyzés:

  1. http://www.mrwiggleslovesyou.com/comics/rehab356.jpg

    pattintsd ki, jópofa :) tru

    VálaszTörlés