hétfő, december 03, 2007

randiztam

ma este. HJ-vel. kb. 1 órányi beszélgetés után döntöttem úgy, hogy találkozom vele. beültünk a Stexbe beszélgetni, aztán a Normafához vitt kocsival, sétáltunk, csókolóztunk. ennyi.
kellemes volt. de kicsit felemás.
előadta, hogy milyen munkája van, hogy van amikor egy hétvégére eltűnik a haverjaival, hogy heti 1-2 este, de minimum 1 prókerparti van, meg még egy csomó dolog, amit szerinte általában a nők nem szoktak tolerálni.
hát, nem mondom, hogy mondjuk én vonyítanék minden este, hogy legyen velem, vagy minden hétvégén, de így ezt előadni... az tény, hogy legalább korrekt volt és őszinte. feltette a kérdést, hogy ez tetszik-e nekem.
nem tudtam erre mit mondani. nyilván lakva ismerszik meg az ember, én sem tudom, hogy viselném ezt hosszútávon. nem volt még ilyen pasim. illetve R megközelítette, mert vele is elég nehezen lehetett időpontot egyeztetni anno. na, persze neki még volt másik vas is tartva a tűzben.
amúgy humorharold, meg tulajdonképpen egy komoly, ambíciózus ember, ami tök szimpatikus. csak ahogy ezeket rámzúdította... hát el is vette a kedvem mindentől. attól tartok, hogy ha nagyon ritkán és nyűglődve tudnánk találkozni, akkor nem tudnék lehorgonyozni mellette. akkor más után néznék. azzal meg nem akarom bántani. persze, még az is lehet, hogy annyira belémhabarodik, hogy némileg változat az életvitelén...
no, meglátom. ha keres, jó, ha nem, hát úgy is jó.
szerelmes nem lettem, az biztos. ez már fél siker. :)

1 megjegyzés: