hétfő, december 10, 2007

spanyol estet

tartottam tegnap. :) csináltam egy új cd-t, szokás szerint, a hangulatomhoz illőt, arra pörögtem másfél órát, aztán filmet néztem. először pornót, hogy azért legyen a napomon még egy korona, aztán hbo-t.
volt egy kis flash, előbb még Milla Jovovich pompázott ultraviola hajjal, aztán egyszercsak a gyönyörűséges, új James Bond, Daniel Craig tűnt fel. igazából legalább 1 óráig azt hittem, hogy még mindig ugyanazt a filmet nézem. kicsit csodálkoztam, de lenyeltem. aztán rájöttem, hogy ez már másik film. :)
fél 2 körül feküdtem le, aludni. persze kattogott az agyam, így az alvásból semmi nem lett. villany fel, olvasás. befejeztem a pár napja elkezdett Drogma c. könyvet, ami Csernus Imre műve. spanyol este után érdekesen hatott, de ki foglalkozik ilyesmivel? :)
dél körül keltem ma fel. a sárkány-oroszlán pasi nem jelentkezik. meg se lepődök. R-ra is jellemző (volt) ugyanez, ígérgetés, aztán abból semmi megvalósulás...
most a holnap reggel induló munkámmal szívok, router állítgatás, portforward, kliensek telepítése, beállítások... grrrrrrrr... hogy fog ez reggel működni??? lövésem sincs...
a tesóm elutazott tegnap Liverpoolba, a müzlista... de legalább nyugtom van, nem tud hívni minden nap, hogy ossza az észt. szerdán jön viszont haza... rettegek... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése