hétfő, december 03, 2007

álomfejtők ide

újabb érdekes adat... :)
az éjjel, vagy hajnalban, vagy délelőtt, mit tudom én, SZG-vel álmodtam, aki Szilva bátyja. nem tudom hogy került elő a fejemben, egyszerűen fogalmam sincs.
a lényeg, hogy valahogy összejöttünk. Cegléden egy buszmegállóban ültem az ölében, ott csókolóztunk vadul, amikor odajött egy csaj, aki ismerte SZG-t és beszólt neki, hogy "na, látom megint fiatalítottál, megint ilyen csitrivel vagy". mire én csak lestem, a kezemmel betapasztottam a srác száját és megkérdeztem a csajt: "miért? szerinted hány éves vagyok?" mire ő: "hát, max. 19... nem lehetsz több..." erre én: "31 vagyok bazmeg!!!!" erre a lány: "nem hiszem el... kurva jó az alakod, jól nézel ki, az kizárt dolog" mondom: "pedig annyi"...
na, erre varrjunk gombot. asszem kicsit megviselt ez a múlt heti, RT-s sztori. nem kicsit. nagyon. jó lenne már felülemelkedni ezen az egész szarságon. de az még időbe telik.
nem voltam tegnap múzeumban, a srác nem jelentkezett. én meg aztán nem hívtam. nem fogok senkinek könyörögni, az tuti. este még leveleztünk, azt ígérte, hogy a héten bepótoljuk. hiszem ha látom. mindenesetre jeleztem neki, hogy a számom tudja, ha akar velem találkozni, akkor majd keres. nem erőszak a disznótor, csak a disznó, ugyebár...
ma be kéne mennem az ex-gyárba, de egyszerűen nincs kedvem kimozdulni. pláne ilyen köcsög időben. majd ha nem esik, mondjuk holnap, akkor bemegyek. úgyis csak pénteken utalnak. addig kurvára ráérek.
csináltam költségvetést... háááááátttttttt... ez a hónap még csak-csak... valahogy... kb. 7-8e Ft-om marad, úgy, hogy kifizetek minden rezsit, minden fizetnivalót. aztán kész. de hogy mi lesz jövő hónapban??? azt nem tudom. bele sem merek gondolni. a Tesómtól már nem merek kérni, mert így is idegzsábát kap tőlem. anyáméktól megintcsak nem, hiszen nem is tudják, hogy nincs melóm. akkor mi a szart csináljak??? el fogok úszni a rezsivel. nagyon szép lesz. a kaján nem parázok, mert az nem érdekel kb. de a hiteleimet fizetni kell, ott nincs mese. nem tudom mi lesz. jó lenne már ebben a hónapban elkezdeni valahol dolgozni, hogy legalább egy fél havi fizu még hozzájöjjön ahhoz, amit a régi cégtől kapok hó végén. mert különben végem van. csőd. kész. így is a határán állok...
BT piszkál, jönne fel ma, de egyszerűen nincs kedvem hozzá. illetve van is, meg nincs is. egy kis férfitársaság, egy kis gyengédség hiányozna. de max. 1 órát  töltene itt, ami baromi kevés, másrészt nem azért jönne, hogy gyengéd legyen, hanem hogy. nem részletezem inkább. :) arra meg most nem vágyom.
az este beszélgettem egy sráccal. elsőre ki sem néztem belőle, hogy ennyire intelligens és normális. kicsit kielemzett. én meg kicsit kiborultam. olyannyira, hogy már kikapcsoltam a gépet, de aztán mégis vissza, és egy hosszú levélben részleteztem neki, hogy miért voltak helytállóak a gondolatai és miért nem. egyszerűen azt éreztem, hogy meg kell neki írnom, mert különben megkattanok a gondolattól, hogy beskatulyázott olyan helyre, ahová nem férek be igazából. fura volt az egész. némileg a vesémbe látott, emellett viszont szerintem 1 órányi beszélgetésből olyan következtetéseket vont le, amit nem lett volna szabad. így hát a levélben helyretettem a dolgokat. valahogy szükségét éreztem, hogy ismerje a sztorit. hogy képben legyen. nem tudom miért. mindegy.
csodaszép nap van... isteni... nézegetem az alkohol készletemet és csak az jár a fejemben, hogy inni kellene. hogy le kellene részegedni. minden nap. hát nem csodálatos??? jah, végre beindult a fogyásom megint. nyilván a cigi-alkohol kombónak köszönhető. :) mert enni nem igazán van kedvem. (pedig még van mit, úgyhogy nem kell aggódni)
jó hír: az apukám már nincs az intenzív osztályon, már fel is kelhet néha az ágyból, sétálhat, persze csak ésszel és módjával. remélem a hétvégén már hazamehet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése